Ga verder naar de inhoud
Wunderkammer hero news image

Wunderkammer x Needcompany

wo 13.03.24

Op zaterdag 20 april vieren we samen met Needcompany de zevende editie van WUNDERKAMMER, festival voor avontuurlijke muziek en meer! Aanleiding is hun doortocht met de nieuwe voorstelling Billy’s Joy in Cc Strombeek in het kader van PeriferiK, die centraal in het festivalprogramma staat.

Wunderkammer #7 IG story

Hard and Tenderly


Onder de titel Hard and Tenderly lieten curator Jan De Vroede samen met kunstenaarshuis Needcompany zich voor de line-up van deze editie inspireren door recente ontmoetingen met en verwonderingen door kunstenaars die enkel te vatten zijn in tegenspraak.

Hard and Tenderly is ook de titel van een track van het album God in Three Persons van de iconische band The Residents — een perfecte parallel met Needcompany’s meest recente diptiek Billy’s Violence en Billy’s Joy.


Om 16u gooien we de deuren open en verwelkomen we hopelijk jou, maar al zeker

Carlo Sampaolesi, Maarten Seghers, Gert Aertsen, KASK Contemporary Music, Alex Reynolds & Alma Söderberg, Simon Lenski & Nicolas Rombouts & Chantal Acda, Lukas De Clerck, Nicolas Field, Fritz Welch, Shatha Afify, Myrthe van der Mark, Solina Lapsus (Jan Laroy & Dieter Durinck), Palmbomen II (Kai Hugo) & Kaito Winse.


We maken ons op voor theater, muziek, performances, video, installaties,... Met een paar klikken hieronder lees je er alles over!

Laatste nieuwsberichten

Concessie horeca FACEBOOK 1
di 27.02.24

Cc Strombeek zoekt horeca-uitbater

Meer info
Week van de Belgische Muziek
do 25.01.24

Week van de Belgische Muziek

Meer info