WELKOM!

Hier kan je snuisteren in ons aanbod voor scholen.

TWEETAKT, het gemeenschappelijk programma van Cc Strombeek en GC de Zandloper, wil kinderen door theater, muziek, dans, film en kunsteducatie raken, verrijken en verwonderen, om hen zo een venster op de wereld te bieden. 

Het aanbod voor het schooljaar 2020-2021 is opgedeeld in de categorieën ‘kleuters’, ‘lagere school’ en 'secundaire school'. Verder verdeeld in de subcategorieën ‘voorstellingen’, ‘film’ en ‘educatieve beeldende en filmworkshops’.

Inschrijven, oftewel jullie interesse doorgeven, doen jullie door een formulier per activiteit in te vullen. Indien jullie met meer klassen per school wensen deel te nemen aan eenzelfde activiteit, vul dan één formulier in en vermeld duidelijk met hoeveel klassen en aantal leerlingen per klas je wenst deel te nemen.

Alle activiteiten zijn vanzelfsprekend nog onder voorbehoud, rekening houdend met de vereiste maatregelen. Maar we kijken met veel optimisme naar de toekomst en stellen alles in het werk om jullie op een veilige manier te ontvangen in Cc Strombeek. Want ons huis is maar leeg en stil zonder jullie!

We frissen hier graag nog even het verdere verloop van de (aangepaste) inschrijvingsprocedure op. Dit document bevat ook alle info over afwezigheden, annulering en facturatie.

Heb je nog een vraag? We staan met alle plezier ter beschikking om jullie telefonisch of via een videochat meer uitleg te geven over dit scholenaanbod. Aarzel niet om ons te contacteren! 
Cc Strombeek: evi.van.humbeeck@ccstrombeek.be - 
Gc de Zandloper: eef.vermaelen@derand.be

Veel plezier met het ontdekken van ons nieuwe aanbod.
We hopen jullie weldra - veilig - te mogen ontmoeten in onze huizen. 

Héél graag tot dan!