Vacature administratief medewerker (tijdelijk, halftijds)

Op het onthaal van het cultuurcentrum sta je in voor een vlot en vriendelijk onthaal van de bezoekers. Dit zowel mondeling (aan het onthaal, tijdens activiteiten, tijdens de openingsuren & telefonisch) als schriftelijk (via brief/mail/sociale media).

Scarbo en Trio O³ winnaars van Supernova 2018

Zondag 28 januari vond in BOZAR de finale plaats van Supernova, een klassieke muziekwedstrijd. Uit de zes finalisten wordt één Vlaams en één Waals ensemble bekroond met de Supernovaprijs, respectievelijk saxofoonkwartet Scarbo en Trio O3, beide in seizoen 2018-2019 in de regio te zien!

Oproep voor suppoosten

Cc Strombeek organiseert verschillende keren per jaar tentoonstellingen, vaak in samenwerking met S.M.A.K. Gent. Voor die werking is Cc Strombeek op zoek naar suppoosten.

Vacature stagiair(e) communicatie

Om het team te versterken zijn we voor een periode binnen komend seizoen op zoek naar een stagiair(e) communicatie en/of een pas afgestudeerde die ons helpt bij het ontwikkelen van een digitale strategie en die vooral ook de digitale kanalen bespeelt om ons cultuurcentrum nog zichtbaarder te maken.