Cc Strombeek zoekt suppoost!

Cc Strombeek organiseert verschillende keren per jaar tentoonstellingen, vaak in samenwerking met S.M.A.K. Gent. Voor die werking is Cc Strombeek op zoek naar suppoosten.

Schrijf je nu in voor Supernova 2018!

Voor het vijfde jaar op rij gaan we op zoek naar twee veelbelovende, jonge kamermuziekensembles: de Supernova’s 2018. Word jij onze nieuwe Supernova? Lees meer.....

Learning from documenta

documenta 14 sloot zondag haar deuren en verwelkomde in Kassel maar liefst 891.500 bezoekers; in Athene 339.000.

Vacature stagiair(e) communicatie

Om het team te versterken zijn we voor een periode binnen komend seizoen op zoek naar een stagiair(e) communicatie en/of een pas afgestudeerde die ons helpt bij het ontwikkelen van een digitale strategie en die vooral ook de digitale kanalen bespeelt om ons cultuurcentrum nog zichtbaarder te maken.

Vacature: technicus

In Cc Strombeek zijn we op zoek naar 2 technici (voltijds). Stel je kandidaat voor dinsdag 6 juni.

Preview CaCtuS magazine #6

Op wo 22/02 verschijnt het nieuwe CaCtuS magazine van Cc Strombeek. Hier kan je ondertussen de digitale versie bekijken.

14/02: Start verkoop 'Door De Bomen'

Op dinsdag 14/02 om 14u start de verkoop van het groen geurend familiefestival 'Door de Bomen'. Koop je festivalticket en schrijf je nu al in voor de workshops/voorstellingen want vol=vol.

Stel tentoon in Cc Strombeek!

Voor de 4de editie op rij biedt OPEN M de mogelijkheid aan beeldende kunstenaars uit Vlaams-Brabant om hun werk tentoon te stellen. Ook Cc Strombeek biedt zich aan als tentoonstellingsplek!

Supernova in Cc Strombeek

Duo Levy-Idmtal en Ensembl’Arenski zijn de Supernova’s 2017, voor het eerst gekozen door programmatoren uit Vlaanderen, Brussel én uit Wallonië.

NIEUW: Fiets- en carpoolbox

Geen vervoer naar de voorstelling? Of wil je net een plaatsje in je auto aanbieden? Zin om samen naar een voorstelling te fietsen?

Boeren en Buren

Er wordt gestart met een buurderij aan Cc Strombeek. Indien je gezonde en op een milieuvriendelijke manier vervaardigde voeding apprecieert, aarzel niet om ons ter plaatse een bezoekje te brengen.

Tentoonstelling Ateliers Beeldende Kunst

Naar aanleiding van de jaarlijkse kermis en jaarmarkt in Grimbergen stellen verschillende deelnemers van de de Ateliers Beeldende Kunst van Cc Strombeek tentoon in de raadzaal van het gemeentehuis.

Burgers van Grimbergen in debat over Wonen in Rand in de toekomst

Zondag 19 juni was er het tweede debat ikv 'Zuurstof voor Grimbergen'. Sprekers Leo Van Broeck en Dawid Strebicki drukten ons met de neus op de feiten: Vlaanderen is meer dan volgebouwd en te gefragmenteerd. Het moet anders. U leest meer over een nieuwe wooncultuur in bijgevoegde papers.

Start verkoop

De start van de abonnementenverkoop voor het seizoen 16-17 van Cc Strombeek is vlot verlopen. De wachtrijen online en aan het onthaal waren snel verwerkt en iedereen kon een plaatsje vinden voor zijn/haar favoriete voorstelling.

Oproep: schrijf een brief!

Vzw Maelstrom is op zoek naar mensen die een brief willen schrijven voor de theatervoorstelling 'Brief aan mijn Kind'. Brieven die pas gelezen worden als de kinderen op hun eigen benen moeten gaan staan.

Foyertentoonstelling Art Nivo

Het vrij atelier 'Art Nivo', voor volwassen personen met een lichte tot matige mentale beperking, stelt tijdens de maand april in de foyer van Cc Strombeek beeldend werk tentoon.

Winnaars Supernova bekend!

Op 1 maart 2016 werden de laureaten van de muziekwedstrijd Supernova bekendgemaakt. Supernova, een initiatief van onder andere Kunstenpunt, wil jong muzikaal talent een duwtje in de rug wil geven.

Online preview: CaCtuS #4

In de komende weken kan je het nieuwste exemplaar van CaCtuS in jullie postbus verwachten. Bekijk hem nu al exclusief online!

Start Verkoop Familiefestival DOOR DE BOMEN (3-10j)

Komende dinsdag 16/02 om 14u start de ticketverkoop van de 2de editie van DOOR DE BOMEN ! Een Groen Geurend Familiefestival op zondag 20/03 waarbij kinderen (3-10 jaar) en hun (groot-)ouders worden ondergedompeld in een magisch natuuravontuur ! De uitgebreide folder kan je hier inkijken.

Art Nivo neemt deel aan Eigen-Aardig Even-Waardig

De Internationale dag voor personen met een handicap kreeg dit jaar in Grimbergen de naam 'Eigen-Aardig Even-Waardig' - 'Gefelicit-taart'. Opnieuw stellen de deelnemers van Art Nivo van het Atelier Beeldende Kunsten Cc Strombeek tentoon in het gemeentehuis van Grimbergen.

Nieuwe parking Jetsestraat

Gedaan met rondjes rijden op zoek naar een parkeerplaats! Cc Strombeek stelt met trots haar nieuwe parking voor. De gratis parking in de Jetsestraat ligt op nog geen drie minuten wandelen van het Cc en telt 60 plaatsen.

Reportage Ring-TV Wijde Wereld Weken

Afgelopen zaterdag 26/09 kwam Ring-TV op bezoek bij het openingsfeest van de Wijde Wereld Weken en maakte er een mooie reportage van. Het fragment vind je via hun website. Het programma van de Wijde Wereld Weken vind je hier.

Fototentoonstelling Joey Heirman in onze Foyer

Joey Heirman (°1990) - CC ZOEKT GROEN De foto’s die je in onze Foyer aantreft, werden genomen door Joey Heirman. We nodigden deze jonge fotograaf uit om ook in Strombeek-Bever op zoek te gaan naar de grens of de clash tussen het stedelijke en landelijke.

FM Brussel

FM Brussel is altijd een grote steun geweest voor het culturele leven in Brussel en de rand. Dit mag gewoon niet verdwijnen...

Nieuw aanbod op nieuwe website

CVO Strombeek behoort, samen met Cultuurcentrum Strombeek, tot de VZW Cultuurcentrum Strombeek. We maken dus graag wat reclame voor hen én hun cursussen! Je kan het aanbod ontdekken op de vernieuwde website...

Nieuw cultuuraanbod voor lagere & secundaire scholen 2015-2016!

Cc Strombeek komt naar buiten met haar gloednieuw cultuuraanbod voor scholen! We hebben alweer getracht om een gevarieerd en waardevol programma samen te stellen. Een programma om leerlingen te raken en een schooljaar lang mee te nemen op de golven van een boeiend theater- en/ of filmavontuur!

Parking rond het centrum

Vind je het soms moeilijk om parking rond Cultuurcentrum Strombeek Grimbergen​ te vinden? Dit plannetje helpt je op de goede weg.

Carpoolen naar het Cultuurcentrum

Zoek je een lift naar een voorstelling hier in het Cultuurcentrum of heb je enkele plaatsen over in je auto? Dankzij Toogethr bieden we jullie nu de mogelijkheid te carpoolen. Gratis en voor niks.