Ga verder naar de inhoud
Cultuurpal(l)et Grimbergen 2021
Actie

Cultuurpal(l)et Grimbergen 2021

do 8.10.20 — Cc Strombeek

De Biënnale van de Grimbergse kunstenaars en de Kunst- en Ambachtenroute versmelten vanaf 2021 tot Cultuurpal(l)et, een nieuw tweejaarlijks kunstevenement. Cultuurpal(l)et slaat enerzijds op het schilderspalet en anderzijds op de industriele palletten die een grote rol in onze maatschappij hebben verworven. Deze insteek is dan ook terug te vinden in het nieuwe logo.

Cultuurcentrum Strombeek-Grimbergen, de Academie Grimbergen, het MOT en het gemeentebestuur bundelen de krachten om dit groots kunstevenement uit te rollen. Gedurende de hele maand juni zetten we alle vormen van kunstbeoefening (videokunst, muziek, beeldende kunst, graffiti, schilderkunst, toneel, woord…) en ambachten in de kijker met een ruime overzichtstentoonstelling, open ateliers, optredens, workshops en andere randactiviteiten.

Ben je kunstliefhebber of hou je van ambachten? Kom dan zeker langs.

De maand juni wordt dus dé maand van de Grimbergse kunst waar iedereen welkom is. De ganse maand zal je een centrale tentoonstelling in Cultuurcentrum Strombeek kunnen bewonderen. Het weekend van 5 en 6 juni vindt de opening plaats met allerlei randactiviteiten en kan je bij kunstenaars en ambachtslieden in hun eigen thuisatelier op bezoek gaan. Dit kan je ook in het laatste slotweekend van 26 en 27 juni, waar een slotconcert van de academie dit evenement zal afsluiten.

Ben je kunstenaar of ambachtsman/vrouw ? Schrijf je dan in voor Cultuurpal(l)et.

Woon je in Grimbergen of vertegenwoordig je een Grimbergse vereniging, beoefen je een kunstvorm of ambacht en heb je interesse om deel te nemen aan Cultuurpal(l)et 2021? Stuur dan voor 22 februari 2021 je gegevens naar cultuurpallet@grimbergen.be. We houden je dan verder op de hoogte van dit nieuwe project. Hoe kan je deelnemen?

  • Je kan je atelier openstellen gedurende 2 weekends in juni (o.v. het weekend 5 & 6 juni 2021 en het weekend 26 & 27 juni).
  • Je kan in je atelier plaats bieden voor werk van een andere kunstenaar (m.a.w. je bent bereid om gastheer te zijn voor een collega).
  • Je kiest om je werken tentoon te stellen op een andere locatie (je dient zelf contact te leggen met deze “gast”-locatie).

Heb je nog vragen?

Voor meer info kan je terecht bij Lieve De Decker. Je kan haar contacteren via het e-mailadres cultuurpallet@grimbergen.be.

FB event cultuurpallet

Laatste nieuwsberichten

Logo eigenkweek
Actie
do 14.01.21

Open call: schrijf je in voor Eigen Kweek

Meer info
projectwww zoekt jong artistiek talent
Actie
do 10.09.20

projectwww zoekt jong artistiek talent

Meer info
Docent(e) kleuteratelier voor onbepaalde duur
Vacature
vr 22.01.21

Docent(e) kleuteratelier voor onbepaalde duur

Meer info