Ga verder naar de inhoud
Cultuurpallet 2021 Photo by Dan Cook
Actie

Cultuurpal(l)et Grimbergen 2021

di 23.02.21 — Cc Strombeek

De Biënnale van de Grimbergse kunstenaars en de Kunst- en Ambachtenroute versmelten vanaf 2021 tot Cultuurpal(l)et, een nieuw tweejaarlijks kunstevenement. Cultuurpal(l)et slaat enerzijds op het schilderspalet en anderzijds op de industriele palletten die een grote rol in onze maatschappij hebben verworven. Deze insteek is dan ook terug te vinden in het nieuwe logo.

Cultuurcentrum Strombeek-Grimbergen, de Academie Grimbergen, het MOT en het gemeentebestuur bundelen de krachten om dit groots kunstevenement uit te rollen. Gedurende de hele maand juni zetten we alle vormen van kunstbeoefening (videokunst, muziek, beeldende kunst, graffiti, schilderkunst, toneel, woord…) en ambachten in de kijker met een ruime overzichtstentoonstelling, open ateliers, optredens, workshops en andere randactiviteiten.

Ben je kunstliefhebber of hou je van ambachten? Kom dan zeker langs.

De maand juni wordt dus dé maand van de Grimbergse kunst waar iedereen welkom is. De ganse maand zal je een centrale tentoonstelling in Cultuurcentrum Strombeek kunnen bewonderen. Het weekend van 5 en 6 juni vindt de opening plaats met allerlei randactiviteiten en kan je bij kunstenaars en ambachtslieden in hun eigen thuisatelier op bezoek gaan. Dit kan je ook in het laatste slotweekend van 26 en 27 juni, waar een slotconcert van de academie dit evenement zal afsluiten.

Interesse? Schrijf je dan in via deze link. Na je inschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen, waarna je officieel welkom bent op Cultuurpal(l)et 2021.

Demonstraties smeden, malen en imkeren

Demonstraties smeden, malen en imkeren

Kom kijken naar de smid, molenaar en imker. Ze geven een woordje uitleg over hun vak en je ziet hen aan het werk.
Gratis, op inschrijving (02 270 81 11 of info@mot.be) - Guldendal (smeden) en Liermolen (malen en imkeren) - Zondag 6 juni Meer info

Cultuurpallet 2021 logo

Laatste nieuwsberichten

Open Call Suppoost (m/v/x)
Vacature
di 7.09.21

Open Call Suppoost (m/v/x)

Meer info