Ga verder naar de inhoud
All of us strangers web 5
Film Cinema S

All of Us Strangers

Data

di 25.06.24 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€7 Basisprijs
€6 Vriendenprijs

Duur

1u45'

Extra

Kijkwijzer: 16+

Britse filmmaker Andrew Haigh weet tegelijk te verrassen en beklijven met deze persoonlijke film die het niet moet hebben van grootse intriges of overdonderende effecten, maar van een bezwerende atmosfeer en prachtige vertolkingen van Andrew Scott en Paul Mescal (Aftersun, Normal People).

Na een bijzondere ontmoeting verlaat Adam, een vereenzaamde scenarioschrijver, zijn Londens appartement en keert hij terug naar zijn ouderlijke huis. Terwijl hij in het reine probeert te komen met de tragische dood van zijn ouders toen hij nog klein was, begint hij een romantische relatie met buurman Harry.

All of Us Strangers is de nieuwste film van de Britse regisseur Andrew Haigh. Hij wist het voorbije decennium afwisselend harten te breken of te lijmen met prachtige films als Weekend, het Oscargenomineerde 45 Years of de televisieserie Looking. Een prachtig, melancholisch en diep ontroerend verhaal over verlies en eenzaamheid gecombineerd met een stomende romance tussen topacteurs Andrew Scott (1917, Fleabag) en Paul Mescal (The Lost Daughter, Normal People), die recent nog een Oscarnominatie ontving voor zijn prachtvertolking in Aftersun.

Regie: Andrew Haigh | Cast: Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, Jamie Bell, e.a | VS, 2023 | ENG gesproken, NL/FR ondertiteld | duur: 1u45'

All of us strangers web 13
All of us strangers web 12

Pers

"Zelfs in het bovennatuurlijke blijft 'All of Us Strangers' bovenal menselijk. Ierse hartensmelters Andrew Scott en Paul ‘Aftersun’ Mescal bewijzen elk waaraan ze hun fervente fanbase verdienen." - Filmfest Gent

"‘All of Us Strangers’ stijgt ver boven de concurrentie uit door het talent van vier klasbakken" ★★★★★ - De Morgen

"‘All of us strangers’: een ontroerende reis richting troost, hoop en de eighties" ★★★★ - De Standaard

Ontdek meer

Mijn vader is een saucisse
Film Cinema S / Familie / Lokaal

Mijn vader is een saucisse

Film op het strand

di 20.08.24
Strombeach
Info & tickets
Water for Elephants
Film Cinema S / Lokaal

Water for Elephants

Film op het strand

di 27.08.24
Strombeach
Info & tickets
Dumbo
Film Cinema S / Familie / Lokaal

Dumbo

Film op het strand

do 29.08.24
Strombeach
Info & tickets