Ga verder naar de inhoud
Expo De Residenten seizoen 1
Expo Andere

Expo De Residenten

Week van de Belgische Muziek

Data

di 9.02.21 - zo 14.02.21 | 11u

Locatie

Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Extra

Reserveren is nodig, maar kan online of ter plaatse indien de capaciteit het toelaat.

Openingsuren

In het kader van De Week van de Belgische muziek is er in Strombeek een bescheiden expo rond De Residenten. Een kortfilm van Arno De Facq en een selectie foto's van Sophie Nuytten geven een bijzondere inkijk in de residenties van een schone schare Belgische muzikanten die te gast waren in ons huis tussen november en februari.

Kortfilm

De Residenten zijn makers. Met hun werk richten ze de wereld telkens anders in. Na onze podcast, waarin we met de residenten eerlijke gesprekken hadden over hun nieuwe werk, is er nu een kortfilm over hun residenties in ons huis.

Arno De Facq volgde Shy Dog, ELDERS, Spook, Bombataz, Karen Willems & Jürgen Augusteyns, Zero Years Kid, CHVE & gasten en Aldo Struyf tijdens hun verblijf in Cc Strombeek. De kortfilm geeft zo een boeiende inkijk in deze creatieperiode.

Foto's

Sophie Nuytten maakt al vele jaren opgemerkte foto's van evenementen in ons huis. Daarnaast maakt ze ook prachtige portretten bij de interviews voor onze publicaties en website. In al haar bescheidenheid slaagt ze erin om dicht in het gebeuren te geraken. Dat was niet anders bij De Residenten. Een kleine selectie van de foto's is ook in deze expo te zien.

Een project van Cc Strombeek, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Arno De Facq is een creatieve filmmaker uit Gent. Hij studeerde film aan het Narafi te Brussel en werkte tijdens zijn studies mee aan de langspeelfilm Teleurdeugd. Dit was de start van een heel divers portfolio van projecten. Zo houdt hij zich zowel bezig met audio, muziek, montage, opname, animatie... Dit diverse pakket aan skills laat hem toe mee te werken aan een diverse waaier van projecten.

Ontdek meer

Under a Cloud: Michel François & Douglas Eynon
Expo

Under a Cloud: Michel François & Douglas Eynon

zo 10.10.21 - vr 30.06.23
Prinsenbos Grimbergen
Meer info
Second Sight
Expo

Second Sight

vr 3.02.23 - zo 23.04.23
Exporuimte Cc Strombeek
Meer info
Our Cold Loves
Expo

Our Cold Loves

Ariane Loze

zo 23.04.23
Schouwburg Cc Strombeek
Meer info