Ga verder naar de inhoud

Beste directie en leerkracht,

Cc Strombeek en GC de Zandloper hopen ook in het schooljaar 2023-2024 jullie en de leerlingen te mogen ontvangen op onze betoverende, hilarische of ontroerende voorstellingen van theater, dans en muziek en filmvertoningen. En daar stopt het niet. Daarenboven stellen we een creatief aanbod voor, ook voor op school.

Elk kind, hoe jong ook, heeft recht op kunst en cultuur. Peuters en kleuters beleven net als oudere kinderen en jongeren plezier aan een voorstelling, workshop en film.
Kunst en cultuur verrijken de leefomgeving van kinderen, zorgen voor verbondenheid, vormen een drijvende kracht voor hun ontwikkeling en dragen ten volle bij aan hun welbevinden en betrokkenheid.

Niet alle kinderen krijgen de kans om in hun vrije tijd dit verrijkende effect te ervaren. Daarom is het zo belangrijk om via school ALLE kinderen te laten proeven en genieten van kunst en cultuur(educatie).

We hopen ook het komende schooljaar met z’n allen samen te genieten van theater, dans, muziek, film en andere creatieve activiteiten en verder te bouwen aan de culturele bagage van kinderen in deze steeds veranderende maatschappij.

Warme groeten, Evi en Eef

Inschrijven

Inschrijven voor het scholenaanbod kan uitsluitend online via www.ccstrombeek.be/scholen of via www.dezandloper.be/scholen
Scholen uit Grimbergen én Wemmel krijgen de kans om in te schrijven vanaf donderdag 1 juni om 12u30.
De inschrijvingen voor scholen buiten Grimbergen en Wemmel starten op donderdag 8 juni om 12u30.

Vragen of problemen?
In Cc Strombeek: 02/263 03 48 (Evi) of 02/263 03 51 (Kristel) of schoolprogrammatie@ccstrombeek.be