Ga verder naar de inhoud
Hero image wunderkammer
Podium Muziek / Performance / Herfst

Wunderkammer #6

Fred Frith + Susana Santos Silva (UK/PT), Chris Cutler + Tim Hodgkinson (UK), Ak’chamel (USA), Aly Eissa (Egypte) and more

Data

za 18.11.23 | 18u
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€17 VVK
€20 ADK

FESTIVAL

Zesde editie met alweer het kruim van de (inter)nationale avontuurlijke muziek, unieke performances en te ontdekken pareltjes. Met o.a.

De volledige line-up wordt later aangekondigd.

Fred Frith + Susana Santos Silva (UK/PT)

Fred Frith © heike liss
Fred Frith © heike liss
Susana Santos Silva © Joana Linda
Susana Santos Silva © Joana Linda

Aly Eissa (Egypte)

Aly Eissa 3

De Egyptische oed-speler Aly Eissa, violist Ayman Asfour en de Belgische/Noorse toetsenist Jonas Cambien brengen met hun nieuwe album 'the Handover' een unieke mix van betoverende vioolimprovisaties, shaabi-synth solo's, percussief 60's orgel en repetitieve oed riffs in een uur durende hypnotiserende opbouw die je meeneemt van meditatief minimalisme naar explosieve trancelike dansritmes geïnspireerd door rituele muziek van het Egyptische platteland. Het album werd in mei opgenomen in Caïro en zal in 2024 verschijnen op Sublime Frequencies, maar is op Wunderkammer dus al te horen op ons podium!

Mashid Mohadjerin

Mashid

De Iraans-Belgische kunstenaar Mashid Mohadjerin (°1976 Teheran, Iran) verkent in haar artistieke werk als beeldend kunstenaar en fotograaf de grenzen tussen kunst en de documentaire. Voor haar tentoonstelling in CC Strombeek, toont Mohadjerin twee nieuwe videowerken die deel uitmaken van een groter, langlopend project over rituelen, verzet en het lichaam binnen de context van het Midden-Oosten. Op 18 november brengt de kunstenaar als onderdeel van de tentoonstelling een live performance op het Wunderkammerfestival.

Anna De Sutter aka ANNA

ANNA MG 7803 02

Anna De Sutter (°1995, woont en werkt in Brussel) aka ANNA is een beloftevolle multimedia kunstenaar die graag de grenzen van haar eigen persona aftast. Haar eigenzinnige universum bestaat uit songs, video's, (in-situ) installaties en performances. Tijdens Wunderkammer brengt ANNA 'Mourir sur Scène', een gloednieuwe performance die refereert aan de gelijknamige song van Dalida uit 1983.

Ontdek meer

Overview image Jean Michel Blais Catherine Graindorge
Podium Muziek / Klassiek / Herfst

Jean-Michel Blais (CA) & Catherine Graindorge

vr 29.09.23
Abdijkerk Grimbergen
Info & tickets
Ben LaMar Gay (USA)
Podium Jazz / Herfst

Ben LaMar Gay (USA)

wo 4.10.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Girls in Airports (DK)
Podium Jazz / Herfst

Girls in Airports (DK)

za 21.10.23
Sacristie Abdijkerk Grimbergen
Info & tickets