Ga verder naar de inhoud
Storm tekst overview image
Podium Muziek / Club S / Herfst

STORM III

Met Predatory Void, Slow Crush, Wrong Man, Divided & Astodan

Data

za 16.11.24 | 18u
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€20 Vriendenprijs
€20 VVK
€24 ADK

STORM is terug, en hoe! Slow Crush, Predatory Void, Wrong Man, Divided & Astodan gaan er een lap op geven tijdens STORM III.

Slow Crush

Storm Slow Crush

Slow Crush geldt als één een van de meest toonaangevende bands binnen de hedendaagse shoegazerevival. Toch is hun sound gelaagder dan dat. Jelle ‘Harde’ Ronsmans, Jeroen Jullet en Frederik Meeuwis combineren invloeden uit de grunge, noisepop en postrock om een intense wall of sound op te bouwen, gevoegd door de dromerige stem van Isa Holliday. De band houdt ervan om met contrasten te spelen. Het resultaat is een uniek geluid dat hen meteen een stevige reputatie in binnen- en buitenland opleverde.

Predatory Void

Gregory Vlieghe
Gregory Vlieghe

Predatory Void is dé nieuwe supergroep van het Belgische artiestencollectief Church Of Ra. Lennart Bossu (Amenra, Oathbreaker), Lina R. (Cross Bringer), Kris Auman (ENDLINGR), Thijs De Cloedt (Cobra The Impaler, ex-Aborted) en Vincent Verstrepen (Carnation) vormen samen een eclectische groep met gevarieerde muzikale interesses, gaande van shoegaze en doom tot hardcore, black en death metal.

Wrong Man

Storm Wrong Man

Wrong Man werd in 2021 opgericht door een stel vrienden die op een of andere manier al jaren samenspeelden. Post hardcore, postpunk, alternative rock zijn kernwoorden die de band kunnen beschrijven. Maar nog beter is erin duiken, luisteren en zien wat je er van vindt.

Divided

Storm Divided bandfoto 2023 34

Divided is een Kortrijkse vierkoppige band die een verfrissende en zinderende combinatie brengt van sludgy riffs, post-metal vies en snerpende vocals. Debuutplaat ‘Light Will Shine’ lijkt ontstaan te zijn vanuit de schaduwen en raakt je vanaf het begin recht in het hart. Drummer en zanger Pepijn Vandaele is een oerkracht die je live moet meemaken.

Astodan

Storm Astodan Bandpic

Astodan brengt post-rock met een duidelijke Europese smaak. Na twee instrumentale albums combineerden ze in hun derde album hun ambient soundscapes met intense zang. Live staat een scherpe helderheid centraal tijdens momenten van rustgevende kalmte en opstijgende woede.

Ontdek meer

CHVE
Podium Muziek / Club S / Herfst

CHVE

Club S

wo 20.11.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
WIES
Podium Muziek / Club S / Herfst

WIES

Club S

za 12.10.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Noordkaap
Podium Muziek / Winter

Noordkaap

Winterthur

za 15.02.25
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets