Ga verder naar de inhoud
Noordkaap 1920x1080 color
Podium Muziek / Winter

Noordkaap

Winterthur

Data

za 15.02.25 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€35 Basisprijs
€34 65+
€32 -21/dagstudent
€32 Vriendenprijs

De unieke live-performance van Noordkaap, die in de jaren negentig furore maakte met meer dan een dozijn hits, is bijna een kwarteeuw na het einde van de Nederlandstalige groep met zanger Stijn Meuris nog altijd even krachtig.

Classics zoals 'Panamarenko', 'Een Heel Klein Beetje Oorlog', 'Wat Is Kunst', 'Satelliet Suzy', 'Het Zou Niet Mogen Zijn', 'Druk In Leuven' en het nationale erfgoed 'Ik Hou Van U' zorgden er ook tijdens de recente concerten voor dat meerdere generaties fans zich betrokken en ontroerd voelden.

Afgelopen zomer stonden ze nog op tientallen podia verspreid over het land en sloten ze hun festivalzomer af met een zinderend optreden in het OLT Rivierenhof. In april speelt Noordkaap bovendien maar liefst vier keer in een uitverkocht Depot met een reeks ‘Druk in Leuven’ concerten. Dit voorjaar is het immers ook precies dertig jaar geleden dat de single ‘Druk In Leuven’ de voorloper was van het album ‘Gigant’, waarmee Noordkaap doorbrak bij een breder publiek.

Na deze zomer begint Noordkaap aan hun WINTERTHUR theatertournee voor een zittend publiek - en die concerten zullen anders zijn. Een set songs die tijdens de afgelopen concerten soms niet aan bod kwamen (je zou het een rijk oeuvre kunnen noemen), een ander decor en een beleving: elektrisch maar anders. En minstens zo intens.

Ontdek meer

STORM III
Podium Muziek / Club S / Herfst

STORM III

Met Predatory Void, Slow Crush, Wrong Man, Divided & Astodan

za 16.11.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Admiral Freebee
Podium Muziek / Lente

Admiral Freebee

Alibies

wo 26.03.25
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Novastar
Podium Muziek / Lente

Novastar

The Best Is Yet To Come

vr 9.05.25
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets