Ga verder naar de inhoud
ISBELLS 2023 banner text 2660x1140
Podium Muziek / Club S / Winter

Isbells

Club S

Data

vr 15.12.23 | 20u30
tickets

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Isbells is de Belgische ster aan het americana firmament, met internationale allure. Hun debuutalbum van 2009 wordt bestempeld als klassieker en hun live concerten zijn bij de meest verfijnde en subtiel intieme sets die er vandaag te vinden zijn.

Vooraleer Isbells het levenslicht zag, draaide frontman Gaëtan Vandewoude mee in diverse rockbands. Met Isbells gooide hij het over een meer introspectieve en intieme boeg, wat resulteerde in talloze melancholische indiefolk songs. Relaties, dagdromen en menselijke tekortkomingen werden de rode draad doorheen zijn muziek.

Na het eerste succes waren vergelijkingen met de tokkelkunst van Nick Drake, de samenzang van Fleet Foxes en de weemoed van Bon Iver nooit veraf. Maar Isbells is een categorie apart, met een eigen sound, gezicht en originaliteit. Met als hoofdingrediënten passie en vakmanschap. De fragiele kopstem, akoestische gitaar, uitgebalanceerde blazers, het delicate slagwerk en de elektronicasluier zorgen voor een solide en vertrouwd aanvoelende set. Gaëtan verzamelde van meet af aan een sterke groep muzikanten rond zich om zijn mooie, broze songs vorm te geven. Met Chantal Acda, Christophe Vandewoude, Gianni Marzo en Gerd Van Mulders staat een topband op de planken.

Isbells verzamelde intussen miljoenen streams op Spotify met als uitschieter het prachtige ‘Dreamer’ dat op weg is naar maar liefst 80 mio streams. Op 22 september 2023 verschijnt het gloednieuwe album ‘Basegemiti’.

Ontdek meer

STORM
Podium Muziek / Club S / Herfst

STORM

Meltheads, Nona Problemo, ...

vr 10.11.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Trixie Whitley
Podium Muziek / Winter

Trixie Whitley

za 6.01.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
AMATORSKI
Podium Muziek / Winter

AMATORSKI

An evening hosted by

za 10.02.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets