Ga verder naar de inhoud
Ão c Michiel Venmans hero
Podium Muziek / Herfst

Ão

Club S

Data

do 16.11.23 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€15 Basisprijs
€14 65+
€10 -21/dagstudent
€12 Vriendenprijs

Extra

Staande show!

Ão is een jong en veelbelovend viertal dat een opwindende mix brengt van saudade, indie en subtiele elektronica, met de fenomenale stem van frontvrouw Brenda Corijn als kers op de taart.

Corijn put uit haar Mozambikaans-Portugese roots voor de Portugese en Engelse zanglijnen die verstrengelen met de zuiderse gitaar van Siebe Chau, de ambientklanken en productie van Jolan Decaestecker en de eclectische percussie van Bert Peyffers.

De nog prille carrière van Ão nam rond de jaarwisseling een hoge vlucht met de bezwerende single ‘Mulher’, die niet alleen in eigen land indruk maakte, maar zelfs werd opgepikt door het invloedrijke KEXP uit Seattle. Ão werkt ook aan een debuutalbum (dat in het najaar verschijnt), waarvoor het z’n bedwelmende sound verder uitdiept, dansbaarder maakt en er een poppy randje aan toevoegt. Denk aan FKA Twigs, Lhasa de Sela, Arooj Aftab, Çeu of James Blake.

Live is Ão ronduit mind-blowing, niet zomaar een goeie show met geweldige muzikanten en een fantastische stem, maar een adembenemende, unieke en opwindende ervaring.

En voor wie zich afvraagt wat Ão [ɐ͂w̃] precies betekent: afhankelijk van hoe je het uitspreekt, kan het verschillende dingen uitdrukken: iets moois, iets treurigs of iets pijnlijks, verwondering, of gewoon totale onzin. Al staat het in de sterren geschreven dat die laatste betekenis niet van toepassing zal zijn op de verdere carrière van Ão.

Ontdek meer

STORM
Podium Muziek / Club S / Herfst

STORM

Meltheads, Nona Problemo, ...

vr 10.11.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Isbells
Podium Muziek / Club S / Winter

Isbells

Club S

vr 15.12.23
Eldorado
Info & tickets
Trixie Whitley
Podium Muziek / Winter

Trixie Whitley

za 6.01.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets