Het culturele leven wordt in 2020 grondig op de rem gezet. Omdat in onzekere tijden alles mogelijk is, is ook dit filmprogramma ten zeerste onderhevig aan veranderingen. 

Hoe dan ook: Cc Strombeek is volledig voorbereid om het publiek veilig te ontvangen. Wij vragen iedereen om rekening te houden met enkele noodzakelijke maatregelen en deze te respecteren. Want gezondheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. 

Registratie is verplicht. Je kan best vooraf reserveren: dat kan online of aan het onthaal. De kassa is vanaf een halfuur voor de film geopend, ook dan kan je nog tickets kopen indien beschikbaar.


Tickets: €7 / €6 Vriendenprijs.

Een filmstrip kost €60 (goed voor 10 tickets naar keuze). De filmstrip kan je HIER bestellen.

Je kan ook gebruik maken van je waardebon.

Het filmprogramma komt tot stand met de steun van 
Europa Cinemas     en    Afbeeldingsresultaat voor vaf logo


Undine

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Na verhalen over onmogelijke en verstoorde liefdes wilde de Duitse cineast Christian Petzold ('Barbara') een film maken waarin liefde ontstaat en ook blijft bestaan. Een complexloze romance is evenwel niet aan hem besteed. De inspiratie haalde hij bij de sprookjesachtige waternimf Undine.
geannuleerd

Familiefilm: De Wraak van de Ninja (6+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Familie Film
Een steengoede familiefilm, voor iedereen vanaf 6 jaar! Een verjaardagscadeau gooit het simpele bestaan van Alex volledig overhoop: de levende ninjapop geeft Alex' zelfvertrouwen een boost, maar de pop is zelf ook iets van plan...
geannuleerd

Drunk

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Vier volwassen mannen wagen zich aan een experiment waarbij ze (té) diep in het glas kijken. Met 'Drunk' keert bekroond regisseur Thomas Vinterberg grotendeels terug naar de ploeg waarmee hij het fenomenale Jagten maakte. Openingsfilm Filmfest Gent.
geannuleerd

Kom hier dat ik u kus

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Na hun bejubelde documentaire 'Ne me quitte pas' bewijzen regisseursduo Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden zich opnieuw. In hun fictiedebuut verfilmt het duo Griet Op de Beecks tweede roman, met Tanya Zabarylo in de hoofdrol.
geannuleerd