Vanaf 1 september zijn er opnieuw filmvertoningen in Cc Strombeek! In september nog in openlucht op ons WERF1853 terras. Vanaf 1 oktober terug in de schouwburg. Beiden uiteraard Coronaproof.

Cc Strombeek is volledig voorbereid om het publiek veilig te ontvangen. Wij vragen iedereen om rekening te houden met enkele noodzakelijke maatregelen en deze te respecteren. Want gezondheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. 


Reservatie is om organisatorische redenen verplicht. Dat kan natuurlijk online, maar ook aan het onthaal.

Films in openlucht: €5 / €4 Vriendenprijs.
Films in de schouwburg: €7 / €6 Vriendenprijs.

Een filmstrip kost €60 (goed voor 10 tickets naar keuze). De filmstrip kan je HIER bestellen.

Het filmprogramma komt tot stand met de steun van 
Europa Cinemas     en    Afbeeldingsresultaat voor vaf logo


Honeyland

WERF1853

| Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 WERF1853 Film
Tamara Kotevska en Ljubomir Stefanov filmden drie jaar in het gebergte van Noord-Macedonië en keerden terug met een visueel verbluffende, poëtische documentaire over honing, bijen en het broze evenwicht tussen mens en natuur.
Tickets

Eté 85

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
François Ozons ('La piscine', 'Jeune & jolie') nieuwste film over zomerliefjes start misschien als een Franstalige ‘Call Me By Your Name’, maar neemt al snel een duistere wending.
Tickets

Beanpole

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Leningrad, 1945. De Tweede Wereldoorlog heeft de stad verwoest, haar gebouwen gesloopt en haar inwoners fysiek en geestelijk gebroken. Twee jonge vrouwen zoeken naar betekenis en hoop in de strijd om hun leven weer op te bouwen tussen de ruïnes.
Tickets

Monos

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Ergens in Latijns-Amerika bewaken acht tienersoldaten van een guerillabeweging een gijzelaar. Zo begint 'Monos', een overweldigende Colombiaanse film die het oorlogsgenre ver overstijgt en het evengoed over jeugd, macht, geweld en de menselijke natuur heeft.
Tickets

The Secret Garden

8+

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Familie Film
Een sterk verhaal is tijdloos. Dat bewijst ‘The Secret Garden’, een boek uit 1911 geschreven door Frances Hodgson Burnett. Het werk kende in het verleden tal van adaptaties in theater, televisie en film. Marc Munden brengt de vierde filmadaptatie, met o.a. Colin Firth en Julie Walters. Vanaf 8 jaar.
Tickets

About Endlessness

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Het is altijd halsreikend uitkijken naar de nieuwste van de Zweedse regisseur Roy Andersson, de grootmeester die de tragiek en de absurditeit van het menselijk bestaan als geen ander kan vatten. "De lach der wanhoop, precies wat we in deze tijden nodig hebben." ★★★★ - De Morgen
Tickets

Madre

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Tien jaar zijn voorbijgegaan sinds de zoon van Elena verdween toen hij zes jaar oud was. 'Madre' van de Spaanse filmmaker en scenarioschrijver Rodrigo Sorogoyen is vanaf het begin intens en beklemmend. Een intrigerend psychologisch drama over verlies en rouw.
Tickets

A Girl Missing

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2020-2021 Film
Eén van de meest virtuoze Japanse cineasten van het afgelopen decennium moet Koji Fukada ('Harmonium') zijn. In het strakke suspensedrama 'A Girl Missing' levert hij opnieuw een masterclass in langzaam opwellende dreiging af.
Tickets

Familiefilm: Choums Odyssee (3+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Familie Film
Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige uilskuiken onderneemt, zit vol uitdagingen en gevaren. De tekenfilm 'Choums Odyssee' – winnaar van de Publieksprijs op Jeugdfilmfestival JEF – bekijk je in combinatie met twee kortfilms over vogels.
Tickets