Ga verder naar de inhoud
Jaimelavie 4610 bewerkt 4
Film Cinema S

J'aime la vie

Data

di 13.02.24 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€7 Basisprijs
€6 Vriendenprijs

Duur

1u39'

Extra

Kijkwijzer: 9+

Een niet-alledaagse familie trekt naar de Ardennen om de banden, die er nooit echt waren, opnieuw aan te halen. Acteur en scenarist Mathias Sercu brengt met zijn regiedebuut een ode aan het leven en aan het zorgen voor elkaar.

Mira is een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie. Ze heeft een fijne job als thuisverpleegster, hechte vrienden en een goede relatie met haar jongste broer. Maar dan krijgt ze nieuws dan inslaat als een bom. Mira besluit om het contact met haar oudste broer te herstellen in een poging het gezin dat er nooit echt één was te herenigen. En zo trekt deze niet-alledaagse, en op zijn zachtst gezegd kleurrijke familie voor een weekend naar de Ardennen. Mira wacht een uitdaging om de familiebanden aan te halen. Een film over hechten en loslaten, en vooral over liefde …, heel veel liefde.

Regie: Mathias Sercu | Cast: Janne Desmet, Jurgen Delnaet, Greet Verstraete, Bert Dobbelaere, Mattias Busschaert, Els Olaerts, Lien Degraeve e.a. | België, 2023 | Nederlands gesproken, NL/FR ondertiteld | Duur: 1u39'

Jaimelavie 3332 bewerkt 6
Jaimelavie 9522 bewerkt 9

Ontdek meer

Priscilla
Film Cinema S

Priscilla

di 27.02.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Past Lives
Film Cinema S

Past Lives

di 5.03.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
En cours de route 2:  In de beste families
Film Cinema S

En cours de route 2: In de beste families

di 12.03.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets