Seizoen 2020-2021 De Residenten

Eind oktober sloot Cc Strombeek noodgedwongen voor de derde keer de deuren. We onderschrijven uiteraard het belang hiervan. Maar meer dan ooit zien ook de noodzaak om ons gesloten huis ter beschikking te stellen van artiesten. Onze schouwburg is tijdens deze lockdown een creatieplek. De komende weken zullen verschillende artiesten er nieuw werk maken, projecten afwerken… creëren kortom. Wij noemen ze 'De Residenten'.


'De Residenten' is een ondersteunend project voor makers, maar ook een podcast. We praten met de artiesten over waar ze mee bezig zijn, wat hen drijft, wat hen bezighoudt. Via geluids- en videofragmenten krijg je bovendien een unieke inkijk in hun maakproces. Maak hier kennis met 'De Residenten' en volg ze via onze sociale media!


Spook is het nieuwe trio rond de merkwaardige gitarist Filip Wauters (The Whodads, Het Zesde Metaal, Arno...). Hij beschikt over een unieke, scherpe sound, passend in zowel jazz als rock. Voor dit project brengt hij zeer straffe, muzikale vrienden mee: Nicolas Rombouts en Simon Segers.

 
Houd zeker deze pagina in het oog. Want in de loop van de volgende weken komt hier exclusieve content (podcast, videomateriaal, teasers, ...) online over deze residentie.