Ga verder naar de inhoud
Ish ait Hamou
Podium Lezing

Ish Ait Hamou

Data

ma 3.10.22 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€5 Basisprijs

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid staat helemaal in het thema van 'kracht'. Een uitgelezen moment voor ons om auteur Ish Ait Hamou uit te nodigen voor een gesprek over veerkracht, een thema dat bijna als een soort rode draad door zijn hele oeuvre loopt.

Auteur Ish Ait Hamou schrijft van jongs af verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek Hard hart, in 2015 met Cécile én met Als Je Iemand Verliest Die Je Niet Kan Verliezen, drie bestsellers op een rij. Hij kreeg de kans om in 2015 mee te doen aan TedX, werd gevraagd om deel te nemen aan het veel besproken tv programma over vluchtelingen Terug Naar Eigen Land. Recent verscheen een nieuwe uitgave van Cécile. Het verhaal van hoofdpersonage Djibril, wiens leven door zijn nieuwsgierigheid en kinderlijke enthousiasme op zijn elfde een onverwachte wending krijgt, wordt met prachtige illustraties van Penelope Deltour verder uitgediept in De Tocht van Kareem.

Interviewster Melissa Giardina gaat met Ish in gesprek over kracht en veerkracht, in zijn werk, maar ook in het leven van alledag. Giardina combineert alles wat ze het liefst doet: redigeren, vertalen, moderatie, interviewen, PR en communicatie. In een recent verleden was ze aan de slag bij boekhandel Paard van Troje in Gent.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Grimbergen

Ontdek meer

Stijn Van de Voorde
Podium Lezing / Muziek

Stijn Van de Voorde

For those about to rock... MORE

wo 26.04.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Apate spreekt
Podium Theater

Apate spreekt

Simone Milsdochter

wo 8.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Begin
Podium Theater

Begin

Elena Peeters

wo 12.04.23
Westrand Dilbeek
Info & tickets