Ga verder naar de inhoud

Vriendenpas

Word vriend van Cultuurcentrum Strombeek.

Goede vrienden zijn van onschatbare waarde. Hoog tijd dus voor een Cc Strombeek Vriendenpas! Naast een serieuze korting op podium- en filmvoorstellingen, geeft de Vriendenpas je nog meer voordelen.

Je kan de Vriendenpas apart kopen, of meteen toevoegen aan je bestelling van tickets. Reserveer je meteen voor minimum 5 voorstellingen dan is de Vriendenpas automatisch gratis.

Jouw Vriendenpas is geldig vanaf aankoop tot 30.06.24

De Vriendenpas: de voordelen

Flexibiliteit troef! Met de Vriendenpas hoef je je niet te engageren voor een bepaald aantal voorstellingen om te genieten van kortingen. Je kiest zelf wanneer je een ticket koopt, en dit aan een voordelige prijs. Het hele seizoen lang. Bovendien krijg je als Vriend van Cc Strombeek alle nieuwigheden in primeur.

Met de Cc Strombeek Vriendenpas geniet je van:

  • een reductietarief bij alle podiumvoorstellingen.
  • een reductietarief bij alle filmvoorstellingen.
  • 20 procent korting op alle expo publicaties.
  • een reductietarief bij alle dans- en theatervoorstellingen in Westrand Dilbeek.
  • het exclusieve recht je ticket - tot twee weken voor de voorstelling - in te ruilen voor een waardebon die één jaar geldig is.

De Vriendenpas: praktisch

  • De Vriendenpas kost 10 euro en wordt geregistreerd op naam.
  • Je ontvangt bij aankoop van je Vriendenpas een persoonlijke code. Daarmee heb je zowel online als aan het onthaal recht op de Vriendenprijs. Hou deze unieke code dus zeker goed bij en neem ze mee naar het onthaal voor het reserveren van je tickets.
  • In uitzonderlijke gevallen wordt de ticketprijs bepaald door het gezelschap. Dan kunnen we de vriendenkorting soms niet toekennen.
  • De Vriendenpas is geldig vanaf aankoop tot 30.06.24.
  • Een Vriendenpas wordt niet terugbetaald.

Beste Vriend

Reserveer je meteen voor minimum 5 voorstellingen dan is de Vriendenpas gratis. Hij wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd en je kan meteen genieten van de voordelige vriendenprijs.

Let op: dit geldt enkel als je in 1 bestelling voor minimum 5 evenementen kiest. Kies je nu bijv. voor drie voorstellingen en later nog voor twee extra, dan geldt dit aanbod niet.

Ook korting in Westrand

Theater- en dansvoorstellingen organiseren we in samenwerking met Westrand Dilbeek. De Cc Strombeek Vriendenpas is ook daar geldig voor al die theater- en dansvoorstellingen, maar ook enkele familievoorstellingen. Je kan genieten van deze korting door je tickets te reserveren via mail naar info@westrand.be met vermelding van je code(s).