Ga verder naar de inhoud

Adres

Cultuurcentrum Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Met de auto

Parking plan Cc Strombeek 2024

Sinds 12 februari 2024 is het nieuwe mobiliteitsplan in Strombeek-Bever van kracht. Sommige straten werden eenrichtingsstraten of veranderden van rijrichting. Ter hoogte van het cultuurcentrum is het Gemeenteplein "geknipt".

Dit plan toont hoe je ons kan bereiken en wat de aanbevolen plaatsen zijn om te parkeren bij Cc Strombeek. Gratis parkeren kan nog altijd op parking Gemeenteplein, op parking Verbeytstraat (achter Cc Strombeek) of op parking Jetsestraat (op 3 minuten wandelen).

Vertrek tijdig: hou rekening met de avondspits en het zoeken naar parkeerplaats.

Met het openbaar vervoer

Vanuit station Brussel Noord

  • Tram 3: richting Esplanade (eindhalte). Deze tram rijdt het meest frequent. Esplanade ligt op wandelafstand van het Cultuurcentrum. Laatste vertrek richting Brussel om 23.54u.
    Door werkzaamheden is Tram 3 onderbroken tussen Dockx en Esplanade. Er is een vervangbus met halte aan Antwerpselaan / Nieuwelaan.
  • Bus R30 en R31: Brussel - Grimbergen - Humbeek (halte Kerk Strombeek). De kerk ligt op wandelafstand van het Cultuurcentrum.

Vanuit Zaventem - Vilvoorde - Jette

  • (Ringtram)Bus 820: UZ Brussel - Vilvoorde - Zaventem (halte Bergdal). Deze halte ligt op wandelafstand van het Cultuurcentrum. Laatste vertrek richting Zaventem om 22.22u tijdens de week, 22.53u op zaterdag, 23.11u op zondag.

Voor meer info verwijzen we je graag door naar de websites van de NMBS (trein), MIVB en De Lijn (bus en tram). Je kan je reis van deur tot deur met de bereikbaarheidsinformatie via Slimweg berekenen.

Andere locaties

Cc Strombeek treedt regelmatig buiten de schouwburgmuren. Hier vind je de adressen van de belangrijkste locaties.

Piereman
Nijverheidslaan 13b
1853 Strombeek-Bever

Abdijkerk Grimbergen
Kerkplein 1
1853 Grimbergen

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Voorstellingen is samenwerking met andere collega's zijn er op volgende locaties:

Westrand
Kamerijklaan 1
1700 Dilbeek

Plantentuin Meise
Nieuwelaan 38
1860 Meise