Ga verder naar de inhoud
William Boeva web
Podium Humor

William Boeva

B30VA

Data

za 24.09.22 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€15 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Duur

120'

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten.

En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen?

Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? “En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buiten gezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!”

Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen?

William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij.

Het is tijd om afscheid te nemen van de oude Boeva…

Pers

“Dat hij geen one-trick pony is, wisten we al van zijn eerste show. Ja, William Boeva speelt zijn gestalte en gebreken onbeschaamd uit, maar hij houdt ons tegelijk een spiegel voor. Hij vertelt zonder complexen dwergengrappen, maar haalt die ook meteen weer onderuit (…).” - **** De Standaard

Support: Roosje Pertz

Roosje Pertz

Roosje Pertz kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden.

Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse.

Luister zeker ook eens naar haard podcast Kilocast.

Ontdek meer

Alex Agnew
Podium Humor

Alex Agnew

Wake Me Up When It’s Over

do 25.05.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Henk Rijckaert
Podium Humor

Henk Rijckaert

Influencer

za 15.10.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Thomas Smith
Podium Humor

Thomas Smith

Rebel

do 15.12.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets