Ga verder naar de inhoud
Jan Verstraeten
Podium Muziek / Club S

Jan Verstraeten + support: The Christian Club

Club S

Data

za 5.11.22 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Extra

Staande clubshow

Club S, onze reeks van staande concerten.

Violent Disco begon als een logisch vervolg op zijn debuut. Warme klanken, subtiliteit, mooie liedjes, en toen werd het plots helemaal anders. Door de pandemie werd heel de wereld stil, dus wilde hij net het tegenovergestelde.

Jan Verstraeten maakte zijn versie van een partyplaat en pikte overal invloeden op. Van maffiafilms op Netflix (de soulinvloeden), uit zijn triphop-moment leende hij de beats en strijkers van Portishead. En er zit zelfs een beetje Moby in, tot grote ergernis van zijn lief.

Zijn muziek is eigenlijk één grote trip. Een speeltuin. Een kleurrijke collage, iets dat niet in een rechte lijn van A naar B gaat, muzikaal of tekstueel. En dat kan je duidelijk zien in zijn DIY-videoclip voor zijn eerste single Gone Gone Gone.

Club S fungeert maar al te graag als zijn speeltuin.

Support: The Christian Club

The Christian Club

The Christian Club is een alternatieve singer-songband uit Brugge. Zelf houden ze het op King Krule en Ben Howard, maar qua donker en diep stemgeluid gaat het vooral de kanten uit naar The Handsome Family’s Brett, Sparks of Tindersticks.
Met spaarzame middelen: sober tokkelende gitaren gedrenkt in reverb, gestut door Opstaeles contrabas, creëert The Christian Club zwevende, duistere muziek, waarbij klassieke songstructuren vermeden worden, maar een meeslepend verhaal wordt verteld.

"De kracht van de contrabas van Isa Opstaele gecombineerd met de minimale gitaarklanken van Missiaen doen wonderen en raken je recht in de flank." - Björn Comhaire (Luminous Dash Muziekzine)

Ontdek meer

Meskerem Mees + support Kevin!
Podium Muziek

Meskerem Mees + support Kevin!

Caesar Tour

do 10.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Douglas Firs + support Robin Kester
Podium Muziek

Douglas Firs + support Robin Kester

Heart of a Mother (dernière)

vr 16.12.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Marble Sounds
Podium Muziek

Marble Sounds

XXL Tour

vr 24.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets