Ga verder naar de inhoud
Hi Hawaii The List
Podium De Residenten

Hi Hawaii & The Extensions

Data

za 10.04 - ma 12.04.21

Locatie

Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Eind oktober 2020 sloot Cc Strombeek noodgedwongen voor de derde keer de deuren. Tijdens deze lockdown wordt onze schouwburg een creatieplek. Verschillende artiesten maken er nieuw werk, werken projecten verder af… Wij noemen ze De Residenten.

Twee muzikale Bourgondiërs serveren popsongs met grenzeloze uitbarstingen. Hi Hawaii’s Jens Bouttery & Lennart Heyndels brengen een hommage aan het alledaagse door middel van zelfspot, eerlijkheid en grandioze huishoud-dramatiek. Beide multi-instrumentalisten hebben een rijke achtergrond in jazz-, theater- en filmmuziek. Deze elementen gooien ze dan ook graag in de poel van Hi Hawaii.

Voor hun debuutalbum The List, hebben ze hun klank uitgebreid met koperblazers, fluiten en strijkers die inmengen met de modular synths die ze vrolijk tweaken. Het resultaat is een ongebreidelde persoonlijke trip met het aura van een flipperkast die je misschien aan het dansen, lachen en huilen maakt tegelijkertijd.

Hi Hawaii The list album

Lennart Heyndels stelde voor hun residentie in Cc Strombeek een "Hi-Hawaiiaanse playlist" samen. Met uiteraard muziek uit hun album The List, maar evengoed nummers van Bombataz, Alex Cameron, Laurie Anderson, Prince...

Ontdek meer

20210521 jenstar noahmelis overview
Podium Muziek

DJ-set: Jenstar / Noah Melis

vr 21.05.21
Terras Cc Strombeek
Info & tickets
20210528 brettsummers djaldolino overview
Podium Muziek

DJ-set: Brett Summers / dj Aldolino (Aldo Struyf)

vr 28.05.21
Terras Cc Strombeek
Info & tickets
Princess4president 1920x1024 hero
Podium Digitaal

princess4president

zo 30.05.21
Online
Info & tickets