Ga verder naar de inhoud
Hetty Missie2023 screen website CC 16x9 min
Podium Winter / Theaterspecial

Hetty Helsmoortel

Missie 2023

Data

wo 13.12.23 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€20 Basisprijs
€19 65+
€17 -21/dagstudent
€17 Vriendenprijs

Extra

Voor deze voorstelling hanteren we een minimum leeftijd van 16 jaar.

Een nieuw jaar, een nieuwe missie! Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel blikt in haar gloednieuwe show voor de derde keer op rij terug op het belangrijkste wetenschaps- en technologienieuws van het voorbije jaar.

Na haar twee succesvolle theaterspecials vol sprankels humor en emotie, is ook 'Missie 2023' een straffe voorstelling die je slimmer en gelukkiger de wereld instuurt.

Wat doen we als plots 99% van onze theorieën over het universum niet blijkt te kloppen? Komt de uitgestorven dodo weer tot leven? En hoe gaan we om met gevallen helden in de wetenschap? Dat, en véél meer, kom je te weten in 'Missie 2023'.

Hetty vertelt zoals steeds bevlogen, helder en verrijkend. Ze kluistert toeschouwers zonder enige moeite dik anderhalf uur muisstil aan hun theaterstoel. En tussendoor mag er al eens gelachen worden.

Hetty Helsmoortel c KREW min

Hetty Helsmoortel

Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel is een vrouw met een missie. Ze wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie, op de meest uitleenlopende manieren. Samen met Lieven Scheire maakt ze maandelijks de Nerdland podcast. Ze is auteur van verschillende bestsellers in de Nerdland boekenreeks. Als wetenschapswatcher is ze een graag geziene gast op radio en televisie. Sinds 2021 tourt Hetty met ‘Missie’, een jaarlijkse theaterspecial over het meest opmerkelijke wetenschapsnieuws van het voorbije jaar. Daarnaast is ze artistiek directeur van Nerdland Festival: het grootste open air science festival van het land, waar wetenschap op een entertainende manier wordt geserveerd. Na een doctoraat in de gezondheidswetenschappen en acht jaar kankeronderzoek, kwam haar ware roeping bovendrijven. De missie van Hetty is duidelijk: wetenschap de plaats geven die ze in onze maatschappij verdient, te midden van de mensen.

Ontdek meer

Belpop Bonanza Superstar (try-out)
Podium Muziek / Herfst

Belpop Bonanza Superstar (try-out)

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing

vr 8.12.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Lieven Scheire
Podium Winter / Theaterspecial

Lieven Scheire

Artificiële intelligentie (A.I.)

vanaf wo 24.01.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets