Ga verder naar de inhoud
Duo como hero
Podium Klassiek / Lente

Douce Joie

Aperitiefconcert met Duo Como

Data

zo 26.05.24 | 11u
tickets

Locatie

Oyenbrugmolen
Oyenbrugstraat 140
1850 Grimbergen

Tickets

€21 Basisprijs
€20 65+
€10 -21/dagstudent
€18 Vriendenprijs

Duur

60 minuten

Extra

Cultuurfonds Noordrand biedt iedereen een aperitief aan (inbegrepen in ticketprijs).

Een zoete, vreugdevolle mix van lichte en elegante klassieke muziek, jazz en uitgesproken zuiderse ritmes over de hele wereld.

Organisatie: Cc Strombeek en Cultuurfonds Noordrand

Duo Como slaat zijn vleugels uit met een eigen programma, Douce Joie. Een zoete, vreugdevolle mix van lichte en elegante klassieke muziek, jazz en uitgesproken zuiderse ritmes over de hele wereld. In dit programma vertolken Sebastian en Emma niet alleen originele werken, maar ook eigen arrangementen.

Duo Como

Duo Como, dat zijn Emma Wills (gitaar) en Sebastian Enriques (accordeon), ontstond in 2018 binnen de muren van het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Wanneer bleek dat ze uitblonken in hun samenspel, besloten ze samen een vast duo te vormen. Met 'Douce Joie' sloegen ze in 2020 voor het eerst hun vleugels uit. Hun tweede en meer klassiek geïnspireerde programma 'Nova' gaat in 2024 in première.

Hun muzikale smaak reikt veel verder dan de traditionele genres. Ze houden van lichte, elegante klassieke muziek van verleden en heden, maar ook van jazz, uitgesproken ritmes en zuiderse invloeden. De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het Comomeer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is ook precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek en het plezier voor hun spel.

Ontdek meer

Dans op wandel (6+)
Podium Familie / Lente

Dans op wandel (6+)

Nat Gras

vanaf za 13.04.24
Lintbos Grimbergen
Info & tickets
Dans op wandel
Podium Dans / Lente

Dans op wandel

Nat Gras

vanaf za 13.04.24
Lintbos Grimbergen
Info & tickets
De Miskenden
Podium Theater / Bij de buren

De Miskenden

Lazarus/Stefaan Van Brabandt

do 18.04.24
Westrand Dilbeek
Info & tickets