Ga verder naar de inhoud
Comedy café Overview image
Podium Humor / Herfst

Comedy Café

Rosalie Custers, Seppe Toremans & Bas Birker

Data

do 30.11.23 | 20u30

Locatie

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek

Tickets

€16 Basisprijs
€15 65+
€10 -21/dagstudent
€13 Vriendenprijs

Extra

We raden voor onze comedyvoorstellingen een minimum leeftijd aan van 16 jaar.

Comedy Café in de prachtige Eldorado Humbeek is ook dit seizoen terug. De ideale manier om comedy te ervaren in een uniek kader buiten onze schouwburg. En ook in dit concept trekken we de kaart van de identiteit. Want zeg nu zelf, wie is meer op zoek naar zijn eigen identiteit dan een nieuwe artiest of een artiest met een vers-van-de-pers nieuwe voorstelling?

Rosalie Custers

Comedy café Rosalie Custers

Rosalie Custers is 21 en zit momenteel in het laatste jaar van haar studie Cabaret op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. Afgelopen maart werd ze gekroond tot de allereerste Stadscomedian van Antwerpen! Ze maakt vanuit deze titel video’s voor de Gazet van Antwerpen, maar haar grote liefde blijft het podium, waar ze een mix van poëzie, muziek en humor onderzoekt. Naast haar eigen set, zal Rosalie ook MC'en die avond.

Seppe Toremans

Comedy Café Seppe

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar ook van) op het podium als comedian. In de zomer van ’21 kocht hij een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groter werd. Ondertussen is die muziek een vast ‘ding’ geworden, hij producet eigen nummers die hij live op het podium brengt, afgewisseld met klassieke stand-up.

Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Bij productiehuis Shelter werkte hij onder andere mee aan ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten, maar daar mag hij nog niks over zeggen. Hij werkt volop aan een eerste avondvullende show.

Bas Birker

Comedy Café Bas Live2

Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep vanbinnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Noem het arrogant, noem het egocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Birker twijfelt, worstelt en beslist. Zo kan hij in de tweede helft van zijn leven, met opgeheven hoofd en redelijke rechte rug, in ieder geval zichzelf onder ogen komen. Maar niet voordat hij jou eens recht heeft aangekeken.

Ontdek meer

Robrecht Vanden Thoren
Podium Humor / Herfst

Robrecht Vanden Thoren

Het Derde Oog

vr 27.10.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Erhan Demirci
Podium Humor / Herfst

Erhan Demirci

Verwachtingen

za 9.12.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Grof Geschud
Podium Humor / Lente

Grof Geschud

Kroost

wo 27.03.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets