Ga verder naar de inhoud
Strombeach dj
Podium Muziek / Zomer / Lokaal

Closing Night Strombeach

Yannish, 103K, Vigii & LeBlanc

Data

vr 1.09.23 | 20u30 - 23u30

Locatie

Gemeenteplein
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Extra

GRATIS
Geen reservatie

We sluiten Strombeach af met een straffe line-up vol hiphop én een stomend dj-feestje!

En nee, we laten ons niet tegenhouden door weersvoorspellingen ;-)

DE LANGSTE TAFEL
Vanaf 18u30

Vorig jaar was De Langste Tafel zo'n succes op Strombeach dat we het dit jaar herhalen op de slotavond. Het concept is simpel: breng je favoriete gerecht mee, zet het op de langste tafel op het strand en deel een avondje tafelen met buurtbewoners die je misschien nog niet allemaal zo goed kent.

Iedereen is welkom! Breng wel zelf bord, bestek en gerechtje mee. Inschrijven is niet nodig.

Yannish & 103K

Yannish
20u - 20u30

Yannish (2004) is een Nederlandstalige rapper die geboren en getogen is in Brussel. Hij begon op 16-jarige leeftijd met muziek maken en bracht in de zomer van 2022 zijn eerste single ‘Samba’ uit, samen met 103K en AX. Samen hebben ze hun eigen label gestart (65Keer) waar ze nog veel muziek onder gaan uitbrengen.

Vigii

Vigii
20u45 - 21u15

Vigii (Arne Van Gijseghem) is een 19-jarige rapper afkomstig van het landelijke Opwijk. Hij heeft van kleins af aan altijd een passie gehad voor Nederlandse en Engelse poëzie. Als hij zijn poëtische rijmen combineert met een melodieus deuntje, creëert hij een unieke muzikale atmosfeer. Na een reeks succesvolle optredens weten zijn fans zeker en vast wat hij in petto heeft!

LeBlanc

LeBlanc LAU8151 min
21u30 - 22u

Uit de assen van de eerste generatie doorgebroken rappers in België, komt de Brusselaar met een nieuwe sound: LeBlanc schiet heel snelle harde barz op pompende elektronische beats vol met breakbeat, punk en DnB invloeden. Na meer dan 100 shows heeft LeBlanc een stevige live reputatie opgebouwd. Safety warning! Het kan er ruig aan toe gaan.

Met zijn track “BOOS” versierde LeBlanc dit jaar een finaleplaats in De Nieuwe Lichting van StuBru en werd hij door De Morgen getipt als de wissel op de toekomst.

DJ Brett Summers

22u - 1u

Wie erbij was tijdens de '50 uur voor 50 jaar Cc' weet dat Brett Summers garant staat voor een stomend feestje. En dat gaat hij nog eens vlotjes overdoen om Strombeach officieel af te sluiten.
Brett Summers stond in 2008 aan de wieg van het online magazine Indiestyle.be en selecteert daarnaast ook wekelijks enkele fijne indieplaatjes voor de indie/rock player op 22tracks.com. Op rock-'n-rollfeestjes in Brussel, Gent en Leuven slaat hij je regelmatig om de oren met dansbare en hitgevoelige gitaarsongs. Als dj in de AB, Botanique en TRIX draait hij voor en na concerten een set die nauw aansluit bij het oeuvre van de geprogrammeerde artiesten.

Ontdek meer

Zomerafsluiter: Strand-tastisch! (3-10 jaar)
Podium Familie / Zomer / Lokaal

Zomerafsluiter: Strand-tastisch! (3-10 jaar)

gratis buitenspeelnamiddag

wo 30.08.23
Gemeenteplein
lees meer