Ga verder naar de inhoud
Bos op stelten best beestig
Podium Familie

Bos op Stelten: Best Beestig (3-12 jaar)

Familiefestival

Data

zo 9.10.22 | 13u - 18u

Locatie

Prinsenbos Grimbergen
Guldendal 20
1850 Grimbergen

Tickets

€10 Basisprijs
€9 Vriendenprijs

Extra

Festivalpasjes en tickets voor voorstellingen en workshops zijn nog te verkrijgen aan het festivalonthaal op zo. 9/10, vanaf 12u.

De online verkoop voor dit festival is stopgezet. Echter, er zijn nog festivalpasjes en tickets voor voorstellingen en workshops te verkrijgen aan de festivalkassa de dag zelf. Begeef je vanaf 12u naar het festivalonthaal in het Guldendal in het Prinsenbos. Graag tot zondag!
(op vr. 7/10 kan je ons nog tot 16u telefonisch bereiken op 02/263 03 43)

Een fonkelend familiefestival boordevol verrassingen op een groene locatie in hartje Grimbergen.

Tijdens Bos Op Stelten kunnen gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar samen proeven van magisch mooie voorstellingen in openlucht, verrassende animaties voor jong en oud, en vele creatieve workshops binnen en buiten. Deze 6e editie van Bos Op Stelten wordt best beestig, beloofd!

Ga op ontdekking door het prachtige Prinsenbos en laat je verrassen door bijzondere boswezens, groot en klein. Overal ontdek je beestige acts, sfeervol straattheater en geestige animaties.

Bos op stelten Scubabianchi Exoot

Workshops & straatanimatie

Dompel je onder in meeslepende workshops zoals het mollenspel, allemaal beestjes, boerengolf, knusse kurkdiertjes, misbaksels uit de bakoven, dansende bomen, kampvuurgerechtjes... Slinger als een aap door het bos en galoppeer op je zelfgemaakte stokpaard tussen de spectaculaire straatanimatie. Wist je dat je kan weven door kippengaas?

Tetra Town tovert melk- en sapverpakkingen om tot kleine feestige kunstwerken voor op jouw hoofd. Breng een warm bezoek aan onze knuffeltent en vergeet vooral deze beestenboelige dag niet vast te leggen op de gevoelige plaat in een passend kostuum.

Bos op stelten Camping koekoek 1

Locatievoorstellingen & slotact

Val van de ene verbazing in de andere tijdens verbluffende locatievoorstellingen zoals Stok Paard Prins van 4Hoog en Baraque Future van Theater Tieret, waar we in een betoverend decor jouw dromen en hersenspinsels zullen koesteren. Bij Camping Koekoek van het gezelschap Warmoes zijn zowel trekvogels als huismussen welkom om samen met Merel (en haar koptelefoons) ondergedompeld te worden in een verrassende carrousel van dierenverhalen. Als afsluiter zorgen de vreemde vogels van Cie Balltazar voor een lach op jullie gezicht tijdens de zotste kuren van Orkest Bazar.

Meer info? Inschrijven?

Koop je festivalpas (polsbandje) online en maak jouw keuze uit het ruime aanbod vanaf donderdag 8 september (14u) via tickets@ccstrombeek.be, de balie van Cc Strombeek of telefonisch op 02/263 03 43.
Gebruik hierbij het handige inschrijvingsformulier hieronder.

i.s.m. Lokaal Bestuur Grimbergen en verschillende Grimbergse partners.

Bos op stelten 8634 c michiel devijver
Bos op stelten Baraque future 3
Bos op stelten Tetra Town
Bos op stelten Ottfriedt 1

Ontdek meer

Lumineus: feeëriek lichtfestival (3-10 jaar)
Podium Familie

Lumineus: feeëriek lichtfestival (3-10 jaar)

Familiefestival

za 28.01.23
Domein PZ Sint-Alexius
Info & tickets
Roodhapje (5+)
Podium Familie

Roodhapje (5+)

Froe Froe & Lili Grace

za 29.10.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Kladderadatsch (3+)
Podium Familie

Kladderadatsch (3+)

4Hoog

zo 27.11.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets