Ga verder naar de inhoud
boeksteenpapier clarahermans lowres 47
Podium Theater / Winter

BOEK-STEEN-PAPIER

Annelies Van Hullebusch

Data

za 16.12.23 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€15 Basisprijs
€14 65+
€10 -21/dagstudent
€12 Vriendenprijs
€13 Abo extra Westrand

Duur

1u20

Annelies Van Hullebusch is kunstenaar en performer die aan de hand van objecten, kaarten, maquettes, zelfgeschreven kortverhalen, audioverhalen en boeken telkens zoekt naar de beste vorm om haar werk te componeren. Twee dagen lang dompelt ze ons onder in haar bijzondere wereld.

boeksteenpapier 11

Annelies Van Hullebusch vertrekt voor 'BOEK-STEEN-PAPIER' vanuit enkele mijlstenen die haar leven hebben bepaald, beïnvloed en verrijkt. Daar maakt ze een tactiele voorstelling van op de manier die haar zo eigen is: vol ambacht, detail, poëzie, papier, maquettes, projecties, kleur en schoonheid. Ze verhoudt zich in verschillende lagen en op verschillende afstanden tegenover beeld en geluid. Ze interviewt, praat, combineert, tekent, concludeert en fantaseert.

Het publiek zit in de zaal met een mooi gebonden boek op schoot dat uit vijf hoofdstukken bestaat. Hun blik reist tussen foto’s, woorden en tekeningen in het boek, beelden op het podium en de verhalen die Annelies live vertelt. Nieuw gecomponeerde muziek klinkt dichtbij of veraf. Elk hoofdstuk heeft een persoonlijke aanleiding, maar zoomt uit naar een universeel verhaal over kracht, overtuiging en zwakte. Een individuele leeservaring en gemeenschappelijke kijkervaring raakt op die manier mooi met elkaar verweven.

Vergeet je leesbril niet!

boeksteenpapier 37
boeksteenpapier 19

Concept, spel en vormgeving Annelies Van Hullebusch | Dramaturgie en regie Wanda Eyckerman | Lichtontwerp en vormgeving Caroline Mathieu | Muziek Jon Birdsong | Boekvormgeving Sarah Schrauwen | Foto's Clara Hermans | Foto BOEK Sarah Schrauwen | Productie WATMARSWAS | CoProductie C-Takt | Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap

Annelies Van Hullebusch

Annelies Van Hullebusch is kunstenaar en performer die aan de hand van objecten, kaarten, maquettes, zelfgeschreven kortverhalen, audioverhalen en boeken telkens zoekt naar de beste vorm om haar werk te componeren.

Onderzoek is een fundamenteel aspect van haar werk. Momenteel verdiept ze zich in het BOEK waarbij ze onderzoekt hoe ze dit naar een groter publiek brengt. Audioverhalen zijn haar grote inspiratiebron en nemen steeds vaker, een prominente rol in bij haar werk.

Wij hadden een gesprek met Annelies naar aanleiding van de 3 producties die ze in Cc Strombeek brengt.

Ontdek meer

(h)oorzine VOGELDUIF
Podium Theater / Zomer / Lokaal

(h)oorzine VOGELDUIF

Annelies Van Hullebusch

ma 21.08.23 - vr 1.09.23
Gemeenteplein
Info & tickets
Papierlied (4+)
Podium Familie / Winter

Papierlied (4+)

Annelies Van Hullebusch

zo 17.12.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Hier papier
Doen Kinderen

Hier papier

4-6 jaar

do 2.11.23
Box Cc Strombeek
Info & tickets