Ga verder naar de inhoud
boeksteenpapier 31
Podium Theater / Winter

BOEK-STEEN-PAPIER

Annelies Van Hullebusch

Data

za 16.12.23 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€15 Basisprijs
€14 65+
€10 -21/dagstudent
€12 Vriendenprijs
€13 Abo extra Westrand

Duur

1u20

Extra

Vanaf 19u en meteen na de voorstelling kan je in de Passage het h(oorzine) VOGELDUIF beluisteren.

Annelies Van Hullebusch is kunstenaar en performer die aan de hand van objecten, kaarten, maquettes, zelfgeschreven kortverhalen, audioverhalen en boeken telkens zoekt naar de beste vorm om haar werk te componeren. Twee dagen lang dompelt ze ons onder in haar bijzondere wereld.

boeksteenpapier 11

Annelies Van Hullebusch vertrekt voor 'BOEK-STEEN-PAPIER' vanuit enkele mijlstenen die haar leven hebben bepaald, beïnvloed en verrijkt.

Ze nodigt je uit om samen te lezen in een mooi gebonden boek dat je krijgt bij het binnenkomen en dat uit vijf hoofdstukken bestaat. Op aanwijzen van Annelies glijdt je blik naar foto’s, woorden en tekeningen in het boek, beelden op het podium en naar de verhalen die ze live vertelt. Nieuw gecomponeerde muziek klinkt dichtbij of veraf. Elk hoofdstuk heeft een persoonlijke aanleiding, maar zoomt uit naar een universeel verhaal over kracht, overtuiging en zwakte. Een individuele leeservaring en gemeenschappelijke kijkervaring raken op die manier mooi met elkaar verweven.

Een tactiele voorstelling op de manier die zo eigen is aan haar werk: vol ambacht, detail, poëzie, papier, maquettes, projecties, kleur en schoonheid.

Vergeet je leesbril niet!

boeksteenpapier 37
boeksteenpapier 19

Concept, spel en vormgeving Annelies Van Hullebusch | Dramaturgie en regie Wanda Eyckerman | Lichtontwerp en vormgeving Caroline Mathieu | Muziek Jon Birdsong | Boekvormgeving Sarah Schrauwen | Foto's Clara Hermans | Foto BOEK Sarah Schrauwen | Productie WATMARSWAS | CoProductie C-Takt | Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap

Annelies Van Hullebusch

Annelies Van Hullebusch is kunstenaar en performer die aan de hand van objecten, kaarten, maquettes, zelfgeschreven kortverhalen, audioverhalen en boeken telkens zoekt naar de beste vorm om haar werk te componeren.

Onderzoek is een fundamenteel aspect van haar werk. Momenteel verdiept ze zich in het BOEK waarbij ze onderzoekt hoe ze dit naar een groter publiek brengt. Audioverhalen zijn haar grote inspiratiebron en nemen steeds vaker, een prominente rol in bij haar werk.

Wij hadden een gesprek met Annelies naar aanleiding van de 3 producties die ze in Cc Strombeek brengt.

Pers

"Niet alleen het boek, maar de hele voorstelling is integer in vormgeving en in het teder gebruik van woorden, artefacten en dingen, van papier en stenen."

De Theaterkrant

Ontdek meer

(h)oorzine VOGELDUIF
Podium Theater / Winter

(h)oorzine VOGELDUIF

Annelies Van Hullebusch

za 16.12.23 - zo 17.12.23
Cc Strombeek
Info & tickets
Papierlied (4+)
Podium Familie / Winter

Papierlied (4+)

Annelies Van Hullebusch

zo 17.12.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Doen Kinderen

Hier papier

4-6 jaar

do 2.11.23
Box Cc Strombeek
Info & tickets