Ga verder naar de inhoud
Astrid Stockman 2
Podium Muziek / Winter

Astrid Stockman

Spreekuur

Data

vr 16.02.24 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€20 Basisprijs
€19 65+
€17 -21/dagstudent
€17 Vriendenprijs

Astrid Stockman heeft een dienstmededeling voor jullie:

Wie mij ooit al heeft zien optreden, weet ongetwijfeld dat ik niets liever doe dan verhalen vertellen van achter mijn piano. Door de jaren zijn jullie al veel van mij te weten gekomen. Welk nummer ik als kind tot vervelens toe op de jukebox in het café draaide, maar ook welk lied mij door moeilijke momenten sleurde. En dat zal ik ook altijd blijven doen, verhalen en nummers aan elkaar linken en met jullie delen.

Maar wat je misschien niet weet, is dat ik ook zeer veel van jullie verhalen te horen krijg. Na concerten, via mail, via Instagram. Ik vind het fantastisch om te zien hoe muziek ons allemaal beroert en kracht geeft. En daarom wil ik graag, samen met jullie, enkele verhalen live op het podium brengen. Vertel mij welk nummer een speciale betekenis voor jou heeft en waarom. En dan breng ik dat nummer voor jou, live op het podium. Kom erbij, zet je, het spreekuur begint.

Praktisch:
Zou je graag je verhaal live op het podium met mij brengen en jouw gekozen nummer in ontvangst willen nemen? Stuur dan jouw bijzonder lied en het verhaal dat er voor jou bij hoort naar stijn.vanderborght@ccstrombeek.be. Ik lees al jullie verhalen en selecteer er een aantal uit. Wanneer de selectie gemaakt is, neem ik persoonlijk contact op en spreken we verder af hoe het in zijn werk zal gaan.
[De inzendingen voor dit concert zijn afgesloten.]

Concept & spel Astrid Stockman | Coproductie Cultuurcentrum Strombeek

Ontdek meer

Wannes Cappelle
Podium Muziek / Herfst

Wannes Cappelle

zo 22.10.23
Sacristie Abdijkerk Grimbergen
uitverkocht
Jan De Wilde
Podium Muziek / Matinee / Winter

Jan De Wilde

Jan De Wilde 80

zo 11.02.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
POLTROCK
Podium Muziek / Winter

POLTROCK

Ligconcert

do 29.02.24
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets