Ga verder naar de inhoud
Amelie Albrecht 2021 11 web
Podium Humor

Amelie Albrecht

Zwaar leven

Data

wo 8.02.23 | 20u30

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€18 Basisprijs
€17 65+
€10 -21/dagstudent
€15 Vriendenprijs

Duur

90'

Een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-upcomedy van het energiezuinige soort.

Over het leven van Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Pers

"Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht." - Guy Mortier

"Amelie Albrecht is nogal een verschijning: présence op het podium, gortdroog, geen franjes, to the point, een mitraillettevuur aan grappen." - VRT NWS

Support: Elias Van Dingenen

Elias Van Dingenen

Elias Van Dingenen (°88) staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2019 de Halve Finale van Humo's Comedy Cup. Deze Gentenaar praat over zijn kleine kantjes en geeft unieke invalshoeken op de wereld. Hij schopt soms tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Ontdek meer

Comedy Café
Podium Humor

Comedy Café

Belgiums least wanted

do 19.01.23
Eldorado
Info & tickets
Jade Mintjens
Podium Humor

Jade Mintjens

#Eindejaars, samen door 2022

wo 25.01.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Han Solo
Podium Humor

Han Solo

Retro

do 9.03.23
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets