Ga verder naar de inhoud

Ticketinfo

Ticketverkoop start op zaterdag 15 juni vanaf 10u.

Online tickets reserveren

Tickets kan je makkelijk online bestellen in 2 stappen.

 • Ga naar de pagina van de voorstelling waarvoor je een ticket wenst te reserveren.
 • Via de ‘Tickets’-knop bij het evenement kom je direct in het verkoopscherm terecht, waar je de bestelling verder kan afhandelen en indien gewenst ook meer tickets bestellen.

Wil je tickets voor meerdere voorstellingen tegelijk bestellen, dan kan dat op een handige manier via de ticketshop.

Heb jij een Vriendenpas van Cc Strombeek? Hou dan zeker je code bij de hand.

Boek je meteen voor minimum 5 verschillende podiumvoorstellingen, dan ontvang je automatisch een gratis Vriendenpas en wordt ook de voordelige Vriendenprijs toegepast in je bestelling. Enkel geldig wanneer je meteen voor minimum 5 voorstellingen kiest.

Online tickets betalen

Tickets kan je onmiddellijk en veilig online betalen. Voor de veilige online betaling kan je kiezen tussen:

 • Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard
  Je betaling wordt onmiddellijk uitgevoerd en je ontvangt meteen een mail met de bevestiging van je aankoop, samen met de digitale tickets. Heb je een waardebon van Cc Strombeek, dan kan je die ook gebruiken voor je online betaling.
 • Overschrijving
  Je ontvangt een mail met het bedrag, rekeningnummer en een gestructureerde mededeling. Betaal tijdig want je bestelling wordt automatisch verwijderd indien de betaling niet ontvangen werd binnen de 9 kalenderdagen. Na je betaling krijg je de tickets via mail toegestuurd.
 • Betaling aan het onthaal
  Je kan online gereserveerde tickets ook aan het onthaal betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques en cultuur- en consumptiecheques van Sodexo en Edenred of met waardebonnen van Cc Strombeek. Ook in dit geval moet de betaling binnen de 9 kalenderdagen na je reservatie gebeuren, zo niet wordt je bestelling verwijderd.

Om misverstanden betreffende betalingstermijnen te vermijden, willen we je aandacht vestigen op de datum die vermeld wordt op onze betalingsuitnodigingen. Hierop staat een ‘uiterste datum ontvangst betaling' aangegeven: dit is de datum waarop het verschuldigde bedrag op de vermelde rekening moet staan. Zorg er dus voor dat je de betaling tijdig uitvoert en hou hierbij rekening met de sluitingsdagen van banken. Indien de overschrijving ons niet op tijd bereikt, worden de tickets automatisch verwijderd uit de reservatie.

Online tickets ontvangen

Nadat je online of via overschrijving hebt betaald, zijn er twee manieren om je tickets te ontvangen:

 1. Op je smartphone: Open de Ticketmatic app en ga naar 'Mijn evenementen'. Per evenement vind je een QR-code, die aan de ingang gescand wordt.
  Let wel: gebruik het mailadres waarmee je tickets kocht om in te loggen bij Ticketmatic.
 2. Zelf afdrukken: download je e-tickets als pdf (via de link die je bij je reservatie ontving) en druk ze vervolgens af.

Wachtlijst

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst.

Hoe?
Bij de uitverkochte events wordt de ticketknop vervangen door een wachtlijstknop. Vul je e-mailadres en het gewenste aantal tickets in. Wij nemen contact met je op indien er plaatsen vrijkomen, of wanneer de capaciteit kan verhoogd worden.

Tip:
Voeg tickets@ccstrombeek.be toe aan je contacten, zo mis je geen bericht!

Let wel:
De wachtlijst is geen ruilbox. Wie tickets op overschot heeft (en ook wie op zoek is naar tickets) verwijzen we graag door naar Ticketswap.

Ticketswap

Ben je verhinderd, heb je tickets teveel? Of ben je op zoek naar tickets voor dat uitverkochte event? Door onze samenwerking met TicketSwap koop en verkoop je makkelijk en op een eerlijke manier je tickets.

 • Tickets kopen
 1. Ga naar www.ticketswap.be en zoek de voorstelling/het concert dat je graag wil bijwonen.
 2. Indien er tickets beschikbaar zijn voor de gewenste categorie, kies je tickets en volg de stappen.
 3. Wanneer de betaling is afgerond ontvang je de tickets per mail of kan je ze downloaden vanuit de TicketSwap app.
 • Tickets verkopen
 1. Ga naar www.ticketswap.be en log in of maak een account aan onder ‘inloggen’.
 2. Eens je bent ingelogd, klik rechtsboven op ‘tickets verkopen’ en zoek het event waarvoor je je tickets wilt verkopen.
 3. Upload je tickets als pdf-document en geef aan welke tickets je wilt verkopen. Opgelet, je moet de volledige pdf opladen met alle tickets. Je kan later kiezen welke tickets je effectief wilt verkopen.
 4. Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op. Je kan een ticket niet duurder doorverkopen. Tickets die je hebt gekocht aan kansentarief of aan een speciale actieprijs kan je niet doorverkopen.
 5. Wanneer je ticket is verkocht, krijg je een melding via de applicatie/e-mail en wordt het geld overgemaakt binnen de drie werkdagen. Je ontvangt ook een nieuwe mail met de tickets die nog niet verkocht zijn of niet verkocht worden.

Reserveer je liever niet online?

Indien je online problemen ondervindt, geen computer of internet hebt, helpen we graag verder aan het onthaal van Cc Strombeek. De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.
Voor alle vragen i.v.m. tickets kan je het onthaal ook bereiken via mail op tickets@ccstrombeek.be of telefonisch op 02 263 03 43.

Aan het onthaal kan je betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques en cultuur- en consumptiecheques van Sodexo en Edenred of een waardebon van Cc Strombeek.

Prijzen en kortingen

Bij Cc Strombeek kan je genieten van verschillende kortingen. Bij elke voorstelling vermelden we verschillende prijzen: de basisprijs, de Vriendenprijs, en de kortingstarieven 65+, -21/dagstudent.

 • Vriendenprijs
  Bij aankoop van een Vriendenpas heb je recht op een serieuze korting per voorstelling. De Vriendenpas is persoonlijk, dus je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. Uitzonderlijk kan de prijs van een voorstelling bepaald worden door een artiest of gezelschap waardoor er geen Vriendenprijs mogelijk is.
 • Groepen
  Je kan online tot max. 8 tickets per voorstelling reserveren zodat familieleden en vrienden samen kunnen zitten. Verzamel op voorhand alle gegevens die je nodig hebt. Hou er rekening mee dat degene die reserveert, ook de betaling dient uit te voeren.
 • Rolstoelgebruikers
  Cc Strombeek voorziet voor alle voorstellingen een plaats met goede zichtbaarheid voor 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Begeleiders van rolstoelgebruikers mogen gratis naar de voorstelling op vertoon van hun begeleiderspas of de European Disability Card. Deze plaatsen kunnen echter niet online worden gereserveerd. Je neemt hiervoor best contact op met het onthaal. Telefonisch op 02 263 03 43 of via mail naar tickets@ccstrombeek.be.
 • UiTPAS
  Houders van een UiTPAS met kansentarief genieten van een grote korting op de basisprijs. Meer info hierover vind je bij het Sociaal Huis en op 02 267 15 05. De UiTPAS is te koop in het Toeristisch infopunt, de bibliotheek, het Sociaal Huis en het Lokaal dienstencentrum Ter Borre.

Enkele tips en weetjes

 • Alle prijzen van de tickets zijn inclusief een bijdrage van €2 voor administratiekosten en vestiaire.
 • Vul ook de persoonsgegevens aan van de tickethouders (diegenen waarvoor je reserveert).
 • Je plaatsen blijven gereserveerd zolang je werkt aan je online reservatie. 15 minuten na je laatste actie/klik wordt je sessie gestopt.
 • Begin je reservatie steeds met de voorstellingen waarvan je verwacht dat die snel uitverkocht kunnen zijn.
 • Een fout gemaakt bij je online bestelling? In het overzicht kan je je plaatsen in de zaal wijzigen of tickets verwijderen uit je bestelling.