Ga verder naar de inhoud
Vogelvlucht hero
Film Familie

Vogelvlucht (5+)

Data

di 9.04.24 | 15u

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€6 Basisprijs
€5 Vriendenprijs

Duur

1u32

Een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie.

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen— graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica.

Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar—en zichzelf—dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Regie: Benjamin Renner | Vlaamse versie met de stemmen van Jelle De Beule, Flynn De Beule, Siska Schoeters, Minnie De Soete, Jan De Smet, Prince K. Appiah, Isabelle Van Hecke, Tine Embrechts, Joris Hessels, Pixie De Winter en Ward Lemmelijn | VS, 2023

Photo by Jose Ibarra
Photo by Jose Ibarra

Wist je dat we ook een doe- en bewegingsworkshop organiseren bij deze familiefilm?
Tijdens het vakantiekampje 'Voor Geluksvogels' gaan we met 5-7 jarigen creatief aan de slag rond deze mooie familiefilm.

Ontdek meer

Dans op wandel (6+)
Podium Familie / Lente

Dans op wandel (6+)

Nat Gras

vanaf za 13.04.24
Lintbos Grimbergen
Info & tickets
Vogelvlucht
Doen Kinderen

Vogelvlucht

6-12 jaar

di 13.02.24 - wo 14.02.24
Piereman
Info & tickets
Blootpad of schildpad
Doen Kinderen

Blootpad of schildpad

6-12 jaar

wo 3.07.24 - do 4.07.24
Piereman
Info & tickets