Adres

Cultuurcentrum Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Werkzaamheden

Wegenwerken rond het Cc: hoe te rijden en waar te parkeren
De komende maanden zijn er verschillende wegwerkzaamheden gepland in het centrum van Strombeek-Bever. Hou er rekening mee dat de verkeerssituatie en het aantal parkeerplaatsen kan veranderen. Het plan hieronder toont de aanbevolen routes om naar het cultuurcentrum te komen, alsook de aanbevolen plaatsen om te parkeren. Gratis parkeren kan nog altijd op parking Verbeytstraat (achter Cc Strombeek) of op parking Jetsestraat (op 3' wandelen). 

plan werken onthaal

Met het openbaar vervoer

Vanuit station Brussel Noord 
- Tram 3: richting Esplanade (tot eindhalte). Deze tram rijdt het meest frequent. Laatste vertrek richting Brussel om 23.54u. Esplanade ligt op wandelafstand van het Cultuurcentrum.
- Bus 230-231-232: Brussel - Grimbergen - Humbeek (halte Kerk Strombeek). De kerk ligt op wandelafstand van het Cultuurcentrum.

Vanuit Vilvoorde
- Bus 820 (Zaventem-UZ Jette/Dilbeek). Halte Gemeenteplein. U bent meteen aan het Cultuurcentrum.
 

Meer informatie
Voor meer info verwijzen we je graag door naar de websites van de NMBS (trein), MIVB en De Lijn (bus en tram). Je kan je reis van deur tot deur met de bereikbaarheidsinformatie via Slimweg berekenen.

Met de auto

Vertrek tijdig: hou rekening met de avondspits en het zoeken naar parkeerplaats.  Je kan voor de voorstelling nog een maaltijd, soep of broodjes nuttigen in de foyer.

Andere locaties

Regelmatig treedt Cc Strombeek buiten de schouwburgmuren. Hier vind je de adressen van de belangrijkste locaties.

Piereman
Nijverheidslaan 13b
1853 Strombeek-Bever

Abdijkerk Grimbergen
Kerkplein 1
1853 Grimbergen

Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek