Familie Theater Podium Seizoen 2017-2018

Zoutloos gaat over vroeger en later en den dag van vandaag. Over iemand moeten missen of toch maar liever vergeten. Over kraaienpootjes, warme dekentjes op koude voeten, slappe koffie en smeulende sigaretten. Over gezellige oma’s, drukdrukke papa’s, onzichtbare mama’s, zotte verpleegsters, jolige jeugdliefdes.

Een ode aan het leven en de fantasie. Want het meervoud van lef is leven, zegt ons bomma. Een hartverwarmend verhaal vol humor en hoop, levensdrift, geheime liefdes, familiale toestanden, vluchtroutes, passie en geluk...


"Zoutloos is een ontroerende familievoorstelling over menselijke warmte en waardigheid in het rusthuis. Een must-see voor alle leeftijden. (…) Zoutloos heeft beslist iets om over na te praten" - De Morgen, 03/02/2014

"Zoutloos is de zoveelste hartverwarmde Studio Orka-creatie die je blik naar de kleine, rakende details in het leven leidt. Deze keer in een rusthuis dat bij nader inzien zo ‘zoutloos’ nog niet is." - Knack Focus, 05/02/2014


VAN/MET: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Tom Ternest, Ilse de Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Myriam Vancraeynest of An De Broeck, Walter Schudel, Achiel De Smet, Mads Vereecke, Jens Van Der Veken.   

VORM: Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven.   
COACH: Tom Dupont.  
DRAMATURGIE: Mieke Versyp.   
PRODUCTIELEIDING: Maarten Naessens.   
KOSTUUMS: Elles De Koe.   
TECHNIEK: Jonas Lambrigts, Peter Van Hoof en Niels leven.
ILLUSTRATIE: Lies Jacques.   
COPRODUCTIE: cc De Grote Post (Oostende), MiramirO.   
MET STEUN VAN: Vlaamse Overheid, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen.   
DANK AAN: Sint-Monica Oostende, Liberteyt Gent, De Zonnebloem Gent, Knapenkoor In Dulci Jubilo en Dieter Vanhandenhoven (Sint-Niklaas).

Met oprechte dank aan OCMW Grimbergen, OCMW Woonzorgcentrum Ter Biest in Grimbergen en cel welzijn van de gemeente Grimbergen.

Vlieg

Gerelateerde events

Bos Op Stelten (3-12j.)

Familiefestival: Magische mysteries

| Prinsenbos
Familie Animatie Festival Podium Podium 2018-2019
Bos Op Stelten staat opnieuw garant voor een feeëriek cultuurfestival op een groene locatie in hartje Grimbergen. Het Prinsenbos is die dag dé place to be voor gezinnen om op ontdekking te trekken langs tal van magische figuren en mysterieuze acts, workshops en animaties.
Tickets