Kinderen Familie Podium Podium 2019-2020 Educatie 2019-2020


Cc Strombeek zomert in de buurt! Op het einde van de zomervakantie vuurt Cc Strombeek, samen met de jeugddienst en OCMW, traditiegetrouw een laatste zomerschot af. Het wordt alweer een feestelijke gratis afsluiter voor jong en oud!

Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa.

In ons bijzonder speeldorp op kindermaat genieten we samen van diverse animaties, spelletjes en creatieve workshops. Ook de Playmobiel-caravan is van de partij! Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Vlieg

Gerelateerde events

Zwembroek zoek? (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Terwijl onze voetjes bengelen in een teiltje water en onze handjes vrolijk plonsen in het nat, luisteren we naar twee verfrissende voorleesverhalen. Daarbij maken we hemelsblauwe afdrukjes op een zwem- of strandtas die je heel de zomer kan gebruiken!
Tickets

Parelmoer! (9-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Vandaag werken we met de kleur "parelmoer” de mysterieuze kleur die we terugvinden aan de binnenkant van een schelp. Misschien heb je ooit wel al eens een juweel gezien, gemaakt uit parelmoer.
Tickets