Vlieg
Kinderen Familie Seizoen 2017-2018


Een zotte namiddag met je hoofd in de wolken om de zomer al fluitend uit te zwaaien.

Bij regenweer verhuizen we naar de naastliggende sporthal J. Vertommen - Grote Winkellaan. Dus niet getreurd, weer of geen weer we maken er een speelfeestje van!

Op het einde van de zomervakantie vuurt Cc Strombeek, samen met de jeugddienst en het OCMW traditiegetrouw een laatste zomerschot af, een feestelijke gratis zomerafsluiter voor jong en oud! Dit jaar bouwen we voor het eerst De Rode Poort-site om tot een speelparadijs waar je met je hoofd in de wolken kan vertoeven of een verrassende duikvlucht kan maken. Kom mee bouwen aan een reuzevliegtuig, schiet eens een raket af of creëer je eigen mini-luchtballon. Of laat je je liever zelf katapulteren naar hogere sferen?
In ons bijzonder speeldorp op kindermaat genieten we samen van diverse animaties, spelletjes en creatieve workshops. Ook de caravan Playmobiel is van de partij! Het zal je verbazen welke leuke activiteiten we voor jullie in petto hebben. Spelen, amuseren en vooral buiten zijn, staan op het zomers menu. Niet alleen kinderen zijn welkom, ouders worden evenzeer in de watten gelegd! Vliegen jullie er mee uit? 

Gerelateerde events

4 viert 20 (3-9j.)

4HOOG

| Cc Strombeek
Kinderen Educatie Familie Podium Seizoen 2017-2018
4Hoog is jarig! 4Hoog trakteert! Niet met taart maar met drie voorstellingen en een dag vol plezier op hoog niveau. Dit alles wordt overgoten met een sausje van prikkelende, kleurrijke en feestelijke activiteiten. We eindigen met een koninklijk feest vol muziek, hapjes en drankjes.
Tickets

Va & Lies (6-10j.)

| Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
We hebben even moeten zoeken naar Va & Lies, maar vonden ze uiteindelijk terug in een piepklein kamertje. Na vijf jaar zien ze er wat stoffig, ouder en anders uit, maar dat belet ons niet om de één, twee, drie… valiezen vol pittig gestoorde opdrachten nog eens te openen.
Tickets