Vlieg
Kinderen Familie Seizoen 2017-2018


Een zotte namiddag met je hoofd in de wolken om de zomer al fluitend uit te zwaaien.

Bij regenweer verhuizen we naar de naastliggende sporthal J. Vertommen - Grote Winkellaan. Dus niet getreurd, weer of geen weer we maken er een speelfeestje van!

Op het einde van de zomervakantie vuurt Cc Strombeek, samen met de jeugddienst en het OCMW traditiegetrouw een laatste zomerschot af, een feestelijke gratis zomerafsluiter voor jong en oud! Dit jaar bouwen we voor het eerst De Rode Poort-site om tot een speelparadijs waar je met je hoofd in de wolken kan vertoeven of een verrassende duikvlucht kan maken. Kom mee bouwen aan een reuzevliegtuig, schiet eens een raket af of creëer je eigen mini-luchtballon. Of laat je je liever zelf katapulteren naar hogere sferen?
In ons bijzonder speeldorp op kindermaat genieten we samen van diverse animaties, spelletjes en creatieve workshops. Ook de caravan Playmobiel is van de partij! Het zal je verbazen welke leuke activiteiten we voor jullie in petto hebben. Spelen, amuseren en vooral buiten zijn, staan op het zomers menu. Niet alleen kinderen zijn welkom, ouders worden evenzeer in de watten gelegd! Vliegen jullie er mee uit? 

Gerelateerde events

Spooksproken (7-12j.)

vanaf - | Soenszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Soms droom ik over spoken, maar liever fantaseer ik over sprookjes allerlei. ‘Spooksproken’ wordt een creatieve yogatweedaagse vol spel, beweging, rust en creativiteit. We dansen als spoken, yogaën met de meest fantastische sprookjes in het achterhoofd en knutselen bijhorende ‘spooksproken’.
Tickets