Vakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen


Cc Strombeek zomert in de buurt! Op het einde van de zomervakantie vuurt Cc Strombeek, samen met de jeugddienst en OCMW, traditiegetrouw een laatste zomerschot af. Het wordt alweer een feestelijke gratis afsluiter voor jong en oud!

Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa.

Durf jij rond te wandelen in de levensgrote Aquaballs? Of toon je liever jouw spierbundels in de Benji-run?

In ons bijzonder speeldorp op kindermaat genieten we samen van diverse animaties, spelletjes en creatieve workshops. Maak jouw originele ‘Comic-badge’ of wees een ‘Held met Sokken’. Creëer jouw eigen ‘Batwings’ of verkies je een ‘Batmobiel’ of liever ‘gevleugelde schoenen’? Heb jij al ooit aan ‘skatebord kegelen’ gedaan? Doe mee met het  waterpistolengevecht en maak jouw eigen stempelheld.

Ook de Playmobiel-caravan is van de partij! Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!


Vlieg

Gerelateerde events

Trouble (4+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Vakantie Podium 2019-2020 Familie Film
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is,...
Tickets

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets