Seizoen 2020-2021 De Residenten

Eind oktober sloot Cc Strombeek noodgedwongen voor de derde keer de deuren. We onderschrijven uiteraard het belang hiervan. Maar meer dan ooit zien ook de noodzaak om ons gesloten huis ter beschikking te stellen van artiesten. Onze schouwburg is tijdens deze lockdown een creatieplek. De komende weken zullen verschillende artiesten er nieuw werk maken, projecten afwerken… creëren kortom. Wij noemen ze 'De Residenten'.


'De Residenten' is een ondersteunend project voor makers, maar ook een podcast. We praten met de artiesten over waar ze mee bezig zijn, wat hen drijft, wat hen bezighoudt. Via geluids- en videofragmenten krijg je bovendien een unieke inkijk in hun maakproces. Maak hier kennis met 'De Residenten' en volg ze via onze sociale media!

 

De Belgische rietblazer en multi-instrumentalist Joachim Badenhorst is niet voor één gat te vangen. En ook met Zero Years Kid laat hij zich weer van een andere kant zien. In dit soloproject flirt Joachim met Nederlandstalige pop en zweverige elektronica, maar met de nodige humor. Het vorig jaar verschenen debuutalbum "Ongerijmde Rijmen" is lichtjes gek, maar net daarom niet te missen.

 
 
Houd zeker deze pagina in het oog. Want in de loop van de volgende weken komt hier exclusieve content (podcast, videomateriaal, teasers, ...) online over onze resident Zero Years Kid.