Vlieg
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018

Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren. Hij stelt zijn vertrouwen in een maf team van koks om een spectaculair en innoverend recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. In ‘Chefs’ wordt de fascinerende wereld van de gastronomie op een grappige manier nader bekeken. Yllana reist door de keukens en smaken van over heel de wereld. Ook de ego's en de concurrentie tussen de beste chef-koks komen aan bod.

Al meer dan 25 jaar toert Yllana over de hele wereld met voorstellingen waarin humor, mime, klanken en fysieke creativiteit de kern van zijn. Dit Spaanse kunstenaarscollectief put haar inspiratie vooral uit zeer herkenbare situaties.

Yllana: Marcos Ottone, Juan Ramos, Joe O´Curneen, Fidel Fernández y David Ottone

Gerelateerde events

Paddington 2 (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw
In de langverwachte vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden:... met Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jim Broadbent.
Tickets

Coco (6+)

familiefilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2017-2018 Nieuw
Disney•Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.
Tickets