Vlieg
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018

Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren. Hij stelt zijn vertrouwen in een maf team van koks om een spectaculair en innoverend recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. In ‘Chefs’ wordt de fascinerende wereld van de gastronomie op een grappige manier nader bekeken. Yllana reist door de keukens en smaken van over heel de wereld. Ook de ego's en de concurrentie tussen de beste chef-koks komen aan bod.

Al meer dan 25 jaar toert Yllana over de hele wereld met voorstellingen waarin humor, mime, klanken en fysieke creativiteit de kern van zijn. Dit Spaanse kunstenaarscollectief put haar inspiratie vooral uit zeer herkenbare situaties.

Yllana: Marcos Ottone, Juan Ramos, Joe O´Curneen, Fidel Fernández y David Ottone

Gerelateerde events

Lampionaio (3-5j.)

Sprookjes enzo

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Podium Seizoen 2017-2018
Lampionaio is een lichtvoetige en magische voorstelling, spannend en kleurrijk met verrassende circusnummers, bewegende objecten en poppen. Een interactieve circustheatervoorstelling voor kleuters van 3 tot 5 jaar..
laatste plaatsen

ZOOks (6+)

ontbijtfilm

| Schouwburg Cc Strombeek
JEF Film Familie Seizoen 2017-2018
ZOOks is een hedendaags sprookje (6+) van Kristoff en Dimitri Leue, over de fragiele relatie tussen mens en natuur. Robin, een rebels tienermeisje, trekt naar het verboden woud om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een 'wilde jongen'
Tickets