Familie Theater Circus Podium Podium 2018-2019

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT!  
WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. Verwacht je aan lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT is een ondergesneeuwd sprookje, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en een begeleider. 

Een ideale eerste theaterervaring voor de allerkleinsten.

Sprookjes enzo is een gezelschap uit Antwerpen en Italië dat voorstellingen maakt voor peuters en kleuters. Circus, licht en interactie zijn de basis.
Sprookjes enzo kon ons publiek al eerder bekoren met de prachtige voorstellingen 'Lampionaio', 'Sneeuw', 'In De Wolken', 'Klein Duimpje' en 'De Tuin'.

Vanaf 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling voorzien we een doorlopend atelier 'Zo wit als sneeuw', een knus en gezellig doe-momentje op maat van de kleinsten.
Vlieg

Gerelateerde events

Het Puin van Eden (10+)

Het Kwartier & fABULEUS

| Westrand - Dilbeek
Familie Theater Podium Podium 2018-2019
Martha en Lukas komen dagelijks samen op een heuvel, ‘hun heuvel’, om hun verbeelding de vrije loop te laten. Aan hun vriendschap komt een einde wanneer Lukas naar het middelbaar gaat en nieuwe vrienden krijgt. Er ontstaat een onhandige pingpong tussen nu en het verleden.
Tickets

Monky (6+)

familiefilm

| Schouwburg Cc Strombeek
JEF Film Familie Seizoen 2018-2019
Op een dag vindt Frank een echt, levend aapje in de tuin van zijn ouders. Een opwindende reis brengt de Zweedse familie uiteindelijk diep in de jungle van Thailand, op zoek naar de oorsprong van het aapje.
Tickets