Familie Theater Circus Podium Podium 2018-2019

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT!  
WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. Verwacht je aan lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT is een ondergesneeuwd sprookje, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en een begeleider. 

Een ideale eerste theaterervaring voor de allerkleinsten.

Sprookjes enzo is een gezelschap uit Antwerpen en Italië dat voorstellingen maakt voor peuters en kleuters. Circus, licht en interactie zijn de basis.
Sprookjes enzo kon ons publiek al eerder bekoren met de prachtige voorstellingen 'Lampionaio', 'Sneeuw', 'In De Wolken', 'Klein Duimpje' en 'De Tuin'.

Vanaf 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling voorzien we een doorlopend atelier 'Zo wit als sneeuw', een knus en gezellig doe-momentje op maat van de kleinsten.
Vlieg

Gerelateerde events

Dilili in Parijs (7+)

familiefilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2018-2019
Een opgewekte en kleurrijke film over sterke vrouwen en vrouwenrechten. Nieuwe film van Michel Ocelot die we kennen van het betoverende 'Kirikoe en de heks' en prachtige 'Azur en Asmar'.
Tickets