Familie Theater Circus Podium Podium 2018-2019

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT!  
WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. Verwacht je aan lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT is een ondergesneeuwd sprookje, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en een begeleider. 

Een ideale eerste theaterervaring voor de allerkleinsten.

Sprookjes enzo is een gezelschap uit Antwerpen en Italië dat voorstellingen maakt voor peuters en kleuters. Circus, licht en interactie zijn de basis.
Sprookjes enzo kon ons publiek al eerder bekoren met de prachtige voorstellingen 'Lampionaio', 'Sneeuw', 'In De Wolken', 'Klein Duimpje' en 'De Tuin'.

Vanaf 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling voorzien we een doorlopend atelier 'Zo wit als sneeuw', een knus en gezellig doe-momentje op maat van de kleinsten.
Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
Kinderen Familie Podium Podium 2019-2020 Educatie 2019-2020
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Binti (8+)

Filmfratsen

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Podium Podium 2019-2020 Film
Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).