Familie Theater Circus Podium Podium 2018-2019

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT!  
WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. Verwacht je aan lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT is een ondergesneeuwd sprookje, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en een begeleider. 

Een ideale eerste theaterervaring voor de allerkleinsten.

Sprookjes enzo is een gezelschap uit Antwerpen en Italië dat voorstellingen maakt voor peuters en kleuters. Circus, licht en interactie zijn de basis.
Sprookjes enzo kon ons publiek al eerder bekoren met de prachtige voorstellingen 'Lampionaio', 'Sneeuw', 'In De Wolken', 'Klein Duimpje' en 'De Tuin'.

Vanaf 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling voorzien we een doorlopend atelier 'Zo wit als sneeuw', een knus en gezellig doe-momentje op maat van de kleinsten.
Vlieg

Gerelateerde events

Bos Op Stelten (3-12j.)

Familiefestival: Magische mysteries

| Prinsenbos
Familie Animatie Festival Podium Podium 2018-2019
Bos Op Stelten staat opnieuw garant voor een feeëriek cultuurfestival op een groene locatie in hartje Grimbergen. Het Prinsenbos is die dag dé place to be voor gezinnen om op ontdekking te trekken langs tal van magische figuren en mysterieuze acts, workshops en animaties.

Kalf! (6+)

ZAAM: Dimitri Leue & Anastassya Savitsky

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Theater Dans Podium Podium 2018-2019
De boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. De één wil het verhaal vertellen van Koetje Kalf. Het echte verhaal. De ander voelt meer voor een sprookje. Een geslaagde mix van straf theater, hippe muziek en heerlijke dans.
Tickets