Podium 2019-2020 Podium Theater Muziek
 
Een avond gecureerd door Wildernis Strmbk, een broeilab voor creatievelingen. Wildernis Strmbk gebruikt de faciliteiten van een voormalige tennisclub in Strombeek-Bever om ruimte voor artiesten en creatievelingen van elk vakgebied te bieden. Verwacht je aan een avond gevuld met beloftevolle talenten, die lokaal actief zijn en het beste van zichzelf laten zien. 
 
Theater
'Alex Moons', een lofzang op chaos en verlangen! 
Schouwburg, 20.30u

Samen met de band Murheen Murthama en drie spelers maakt Anouk Friedli een voorstelling waarin je wordt meegenomen in het labyrint van een grootstedelijk kantoor. Een kleine actie van ongehoorzaamheid mondt uit in een absurde trip.

In de bijenkorf van gangen en kantoortjes lijkt alles te lopen als een goed geoliede machine. Maar wat als er onder die rimpelloze oppervlakte iets blijkt te borrelen? Gedurende één nacht zijn Edna en Delphine niet enkel een schakel in de grote bureaucratische machine maar staat hun verlangen centraal. 

Tekst en regie: Anouk Friedli 
Lichtontwerp: Louise Crabbé 
Muziek: Murheen Murtama (Arne Huysmans, Adam Russell)
Spel: Annelore Crollet, Lotte Diependaele, Guus Diepenmaat
Coproductie: Kultuurfaktorij Monty, C-takt, Dood Paard
Met dank aan: Kunstenwerkplaats Pianofabriek, Decoratelier Jozef Wouters, Cultuurcentrum Destelheide, Paul Pourveur, Rob de Graaf, Kuno Bakker

Muziek
May
Foyer, 22u

MAY is het project van Fien Desmet (vocals, composities), Lukas Somers (gitaar), Marco Giongrandi (gitaar), Gerben Brys (bas) en Olivier Penu (drums).

Voor MAY is elke dag zondag. Een groep vrienden die samen muziek maken, uw ziel op stelten durven zetten en u bombarderen met een palet aan muzikale kleuren. In januari 2019 bracht MAY een eerste EP uit, getiteld ‘happily lost at sea’. Inspiratie halen ze vooral uit zichzelf, maar toch ook wel af en toe bij Feist, Melanie De Biasio, Lianne La Havas, Joni Mitchell en vele anderen.


Gerelateerde events

Stelling

Comp.Marius

| Prinsenbosstadion
Podium 2019-2020 Podium Theater puBLIK
Klim op een steigerconstructie en beluister via een veiligheidshelm met ingebouwde hoofdtelefoon ‘Een man verliet een keer zijn huis’, een luisterspel van 15 minuten, op basis van teksten van de Russische dissidente schrijver Daniil Charms. Met de stemmen van Kris Van Trier en Kurt Van Eeghem.

Murmur (4+)

Grensgeval i.s.m. Aifoon

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium puBLIK Familie
Circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt voor iedereen vanaf 4. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. die zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen...

Delivery Theatre

Toneelhuis / Mokhallad Rasem

| op locatie
Podium 2019-2020 Podium Theater puBLIK
Mokhallad Rasem trekt op bestelling met zijn brommer de buurt in om met zijn uitklapbare theatertje verhalen te vertellen in uw huiskamer. Bel naar het nummer van Delivery Theatre, bestel één van de performances op het menu en daar komt Rasem al aangereden...
Tickets