Podium 2019-2020 Podium Theater Muziek
 In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus wordt dit evenement geannuleerd. Tickethouders worden gecontacteerd.

Een avond gecureerd door Wildernis Strmbk, een broeilab voor creatievelingen. Wildernis Strmbk gebruikt de faciliteiten van een voormalige tennisclub in Strombeek-Bever om ruimte voor artiesten en creatievelingen van elk vakgebied te bieden. Verwacht je aan een avond gevuld met beloftevolle talenten, die lokaal actief zijn en het beste van zichzelf laten zien. 
 
Theater
'Alex Moons', een lofzang op chaos en verlangen! 
Schouwburg, 20.30u

Samen met de band Murheen Murthama en drie spelers maakt Anouk Friedli een voorstelling waarin je wordt meegenomen in het labyrint van een grootstedelijk kantoor. Een kleine actie van ongehoorzaamheid mondt uit in een absurde trip.

In de bijenkorf van gangen en kantoortjes lijkt alles te lopen als een goed geoliede machine. Maar wat als er onder die rimpelloze oppervlakte iets blijkt te borrelen? Gedurende één nacht zijn Edna en Delphine niet enkel een schakel in de grote bureaucratische machine maar staat hun verlangen centraal. 

Tekst en regie: Anouk Friedli 
Lichtontwerp: Louise Crabbé 
Muziek: Murheen Murtama (Arne Huysmans, Adam Russell)
Spel: Annelore Crollet, Lotte Diependaele, Guus Diepenmaat
Coproductie: Kultuurfaktorij Monty, C-takt, Dood Paard
Met dank aan: Kunstenwerkplaats Pianofabriek, Decoratelier Jozef Wouters, Cultuurcentrum Destelheide, Paul Pourveur, Rob de Graaf, Kuno Bakker

Muziek
May
Foyer, 22u

MAY is het project van Fien Desmet (vocals, composities), Lukas Somers (gitaar), Marco Giongrandi (gitaar), Gerben Brys (bas) en Olivier Penu (drums).

Voor MAY is elke dag zondag. Een groep vrienden die samen muziek maken, uw ziel op stelten durven zetten en u bombarderen met een palet aan muzikale kleuren. In januari 2019 bracht MAY een eerste EP uit, getiteld ‘happily lost at sea’. Inspiratie halen ze vooral uit zichzelf, maar toch ook wel af en toe bij Feist, Melanie De Biasio, Lianne La Havas, Joni Mitchell en vele anderen.


Gerelateerde events

Belpop Bonanza Noordrand

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium 2019-2020 Podium Muziek Covid-19
De muzikale geschiedenis van de Brusselse Noordrand is groot en bijzonder. De hoogste tijd om de rijkdom van het gebied in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Twee muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek.
verplaatst

Landru

Het Banket / I Solisti / Vlaams Radiokoor

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Theater Klassiek
Een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd. Een spannend portret van deze gruwelijke grappenmaker, wiens geheim wellicht nooit helemaal onthuld zal worden. Jan Decleir vertelt, geflankeerd door twee sopranen en vier muzikanten.
Tickets