Van oktober 2019 tot januari 2020 is diversiteit troef in Grimbergen. Tijdens de zesde editie van de Wijde Wereld Weken kan je in de gemeente terecht voor tal van culturele activiteiten die bijdragen aan het integratiebeleid.

Hieronder een overzicht van wat Cc Strombeek in het kader van de Wijde Wereld Weken organiseert. Kijk zeker eens op de website van de Wijde Wereld Weken voor het volledig programma.

Race

ARSENAAL

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Theater Wijde Wereld Weken
Aminata Demba, Gorges Ocloo, Jeroen Van der Ven, Dirk Van Dijck, Johan Dehollander en Aurelie Di Marino onderzoeken in 'Race' hoe ze zich als spelende dieren kunnen verhouden tegenover de gelijknamige tekst van de toneelschrijver David Mamet.
Tickets

Videograms of a revolution

Film op maandag

| Schouwburg Cc Strombeek
Seizoen 2019-2020 Wijde Wereld Weken Film
Op 21 december 1989 geeft Nicolae Ceausescu zijn laatste speech in het openbaar, vanaf het balkon van het enorme Huis van het volk in Boekarest. Vijf dagen later wordt de Roemeense dictator samen met zijn vrouw geëxecuteerd. 'Videograms of a revolution' toont een reconstructie van de volksopstand.
Tickets

Nieuwjaarsconcert

30 jaar onthaalgroep vluchtelingen

| Schouwburg Cc Strombeek
Wijde Wereld Weken Te Gast
Al 30 jaar lang zet de Onthaalgroep Vluchtelingen zich in om ontheemde mensen te helpen en te stimuleren bij hun integratie in onze samenleving.
Tickets