Een nieuwe zomerbar!

Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er elke vrijdagavond van begin juli tot eind september genieten van een concert, film of voorstelling.

Wanneer de deuren van onze - jawel - containers openen, gaan we van start! Klein van formaat, maar groots qua gevoel. Op veilige afstand, maar toch dichtbij.


Hoe houden we het veilig?

We laten max. 100 personen per avond toe op WERF1853. Werken met reservaties is dan ook noodzakelijk om het aantal aanwezigen onder controle te houden. Alle voorstellingen starten om 20u en zijn zittend: de social distancing en veiligheidsmaatregelen zijn op elk moment van toepassing.  Tot slot voorzien we een circulatieplan. Zo kan ook de aankomst en het vertrek veilig verlopen. 

Wil je samen met een of meerdere personen uit je contactbubbel naar de zomerbar komen? Maak dan 1 reservatie voor je hele bubbel. Wij zorgen ervoor dat jullie naast elkaar kunnen zitten.  

Werkelijk alles is geregeld! Je kan dus zorgeloos komen genieten van een ontspannende avond. 


Wat bij slecht weer?

Wij wonen in België en het durft hier al eens te regenen. In dat geval zal de voorstelling doorgaan in de exporuimteOok hier zijn de social distancing en veiligheidsmaatregelen op elk moment van toepassing. 


Overzicht van de activiteiten

WERF1853: Mooneye (solo)

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Tijdloze, sublieme songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Dat kan je verwachten van Mooneye (solo). Hij is onze tweede gast op WERF1853, de bruisende zomerbar van Cc Strombeek, een kleine oase te midden van de werken.
Tickets

WERF1853: Johan prutst (try-out)

MartHa!tentatief/Johan Petit

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Theater Humor
Johan Petit gaat al strunkelend door het leven en puurt daar zijn verhalen uit. Die zijn vaak komisch, soms ontroerend, maar altijd vanuit het hart. Speciaal voor Cc Strombeek probeert hij een aantal stukken tekst voor zijn nieuwe voorstelling uit op ons zomerterras.
Tickets

WERF1853: Jan Jaap van der Wal

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Humor
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. En zo hebben we meteen een tweede comedy-avond op WERF1853 met Jan Jaap van der Wal.
Tickets

WERF1853: Chibi Ichigo & EMY

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. De urban avond van de reeks verwelkomt twee aanstormende talenten: Chibi Ichigo & EMY. Laat je omverblazen door hun mellow r&b vibes.
Tickets