2020 is een jaar van afwisselend mogen en niet mogen. Een jaar van uitzonderlijke omstandigheden die vragen om uitzonderlijke maatregelen.

Om elke bezoeker, vrijwilliger, medewerker en artiest een veilige en aangename cultuurbeleving te bieden, vragen wij om deze noodzakelijke maatregelen te respecteren. Want gezondheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. 

Wij zien je graag terug (van zodra het kan)!


Veilig van reservatie tot applaus

Bij reservatie
Om de 'sociale afstand' te kunnen bewaren, zal de capaciteit van zowel schouwburg als andere locaties in eerste instantie lager zijn. Je zal geen genummerde plaatsen kunnen reserveren; wij plaatsen de verschillende bubbels op veilige afstand van elkaar. Om een optimale zaalplanning mogelijk te maken, vragen we je dus om steeds tickets gebundeld te kopen per bubbel.

Voor de voorstelling
Uiterlijk twee dagen voor de voorstelling ontvang je een e-mail van tickets@ccstrombeek.be met enkele richtlijnen, zodat je op een fijne en veilige manier van de voorstelling kan genieten. Wij zorgen voor een grondige reiniging en optimale verluchting van de schouwburg (of andere speelplek) voor iedere voorstelling. Blijf thuis indien jij of iemand in je bubbel ziek is. Vergeet je mondmasker niet: het dragen ervan is verplicht in het cultuurcentrum en tijdens voorstellingen.

Bij aankomst
Vormt er een wachtrij aan de ingang, hou dan afstand door de signalisatie te volgen of volg het advies van onze medewerkers op. Indien je met meerdere personen uit eenzelfde bubbel komt, kom dan samen naar het cultuurcentrum. Jullie betreden dan samen de locatie van de voorstelling. 

Tijdens de voorstelling
Eens je op je plaats zit, vragen we om te blijven zitten tot na de voorstelling. Ga dus voor aanvang van de voorstelling naar het toilet en was je handen grondig na het toiletbezoek.
Wij zorgen ervoor dat klanten die in een bubbel tickets aankochten, tijdens de voorstelling naast elkaar kunnen plaatsnemen. Wij voorzien voldoende afstand tussen de verschillende bubbels.
Onze ventilatie voldoet aan alle voorwaarden: 100% aanvoer van buitenlucht met permanente meting en monitoring (CO2 e.a.) 

Na het applaus
Na afloop van de voorstelling, vragen we om nog even te blijven zitten en de aanwijzingen van de medewerkers ter plaatse op te volgen, zodat iedereen vlot naar de uitgang kan. Hou het vooral veilig door de nodige afstand te respecteren en het circulatieplan te volgen. 


Je bezoek aan onze expo

Vanaf 2 oktober 2020 zijn er 4 nieuwe tentoonstellingen Cc Strombeek. Om ervoor te zorgen dat je bezoek veilig kan verlopen - en jij optimaal kan genieten - geven we graag volgende richtlijnen mee. 

Voor je bezoek aan de expo 

 • Registratie is noodzakelijk in het kader van de preventie rond de verspreiding van COVID-19. Reserveer je ticket op voorhand, zo ben je zeker van je bezoek. Dat kan online op de webpagina van de tentoonstelling in kwestie.
 • Je ontvangt een bevestiging en je ticket per e-mail. 
 • Om het aantal mensen in de ruimte te beperken, kies je bij de aankoop van jouw ticket voor een tijdslot. We werken met tijdsloten van 1 uur.
 • Mensen die onder hetzelfde dak wonen mogen samen de expo bezoeken, maar hebben wel elk 1 ticket nodig. 
 • Breng je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht in Cultuurcentrum Strombeek.

Tijdens je bezoek aan de expo 

 • Aan de ingang van Cc Strombeek kan je gebruik maken van ontsmettende handgel.
 • We scannen je e-ticket aan de ingang van de expo.
 • Er zijn toiletten voorzien. Die worden regelmatig schoongemaakt en ontsmet door ons team.
 • Draag een mondmasker en hou je aan de regels van social distancing. 
 • Een vast parcours gidst je vlot door de tentoonstelling.  

Openingstijden 

 • ma: 14u-17u 
 • di/do: 14u-19.30u
 • wo/vr: 10u-16u
 • za/zo: 11u-18u

Ook als je niet reserveerde op voorhand, ben je van harte welkom. Meld je aan bij het onthaal, we bekijken of er voldoende capaciteit is.
Bekijk je de tentoonstelling graag voor je naar een podiumvoorstellling komt? Dat kan! Telkens tussen 19u en 20u. Meld je ook dan aan bij het onthaal.

Meer info over de najaarsexpo's van 2020: klik hier.


Cc Strombeek is open

Is het cultuurcentrum open?
Het cultuurcentrum is open. Let wel op de gewijzigde openingsuren van ons (vernieuwde!) onthaal. Voor zaalverhuur gelieve zaalverhuur@ccstrombeek.be te contacteren.

Ook de Cultuur Bar-Bar is geopend.

Welke voorstellingen van seizoen 19-20 werden verplaatst / geannuleerd? 
Door de overheidsmaatregelen en om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken, annuleerde Cc Strombeek alle eigen en receptieve evenementen t.e.m. 30 juni 2020. Een overzichtelijke lijst vind je hier terug. 


Circulatieplan