Film Seizoen 2017-2018


Elke derde dinsdag van de maand selecteert Film Fest Gent een kwaliteitsfilm die On Tour in avant-première getoond wordt. Een exclusief gebeuren voor een selecte club bioscopen en cultuurcentra!

Isabelle is een gescheiden, neurotische artieste van middelbare leeftijd die in Parijs woont. Als een vrouwelijke Woody Allen frequenteert ze restaurants, bars, galeries en theaters, intussen mijmerend over haar liefdesleven. Ze is obsessief, cynisch en romantisch en wipt van de ene naar de andere man, in de hoop de ware liefde tegen te komen en een partner te vinden waarbij ze zichzelf kan zijn. Met Juliette Binoche als Isabelle.

Claire Denis viel in 1988 op met haar "wendersiaanse" debuut Chocolat, waarin ook Juliette Binoche  de hoofdrol voor haar rekening nam. Sindsdien tekende de cineaste voor nog dertien andere langspeelfilms, waaronder Nénette et Boni, Trouble everyday, Vendredi soir en Les salauds.


Regie: Claire Denis / Met Juliette Binoche, Alex Descas, Gérard Depardieu, Josianne Balasko / FR - 2017/  TAAL: Frans/ ONDERTITELING: Nederlands / 1u34

Bekijk de trailer