Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Uitvoerders:

Shirly Laub (viool)
Tony Nys (altviool)
Karel Steylaerts (cello)
Aldo Baerten (fluit)

Programma:

Joseph Haydn - Kwartet nr. 3
Joseph Haydn - Kwartet nr. 1
Ludwig van Beethoven - Strijktrio in c opus 9 nr. 3
Wolfgang Amadeus Mozart - Kwartet in D

TrioFenix en Aldo Baerten namen in het voorjaar van 2019 in de sacristie van de abdijkerk Grimbergen zes fluitkwartetten van Joseph Haydn op die behoren tot de 2e groep van “Divertimenti af Verschiedene Instrumente”. Ze dateren uit het jaar 1777 en werden toen uitgegeven door Mademoiselle Girard te Parijs. In 1999 werden ze opnieuw ontdekt en heruitgegeven door Philippe Boucly, solo fluitist van het Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks.

TrioFenix, Aldo Baerten en het label ‘Le Chant de Linos’ maakten voor de eerste maal een cd-opname van deze fluitkwartetten als geheel. Het resultaat stellen ze op 12 maart voor aan het publiek.

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!