Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Toon Fret en Veronika Iltchenko koken op traditionele wijze, met ingrediënten uit de Azerbeidzjaanse en Armeense keuken en de Balkan.

Programma:

Ervín Schulhoff - Sonate voor fluit en piano
Fikret Amirov - 6 stukken voor fluit en piano
Arno Babadjanian - Impromptu & Dans van Vagarsjapat
George Enescu - Cantabile Et Presto
Béla Bartók / Paul Arma - Suite paysanne Hongroise

‘Origins’ bevat ontdekkingen uit Frankrijk, Centraal-Europa en de Kaukasus. Béla Bartók komt hier samen met andere componisten uit het interbellum. Ze zijn allen geïnspireerd door de nationale muziektradities en de belangrijke artistieke omwentelingen kenmerkend voor deze periode. Ervín Schulhoff, Fikret Amirov, Arno Babadjanian en Charles Koechlin zijn vier persoonlijkheden die tot de meest vooraanstaande componisten van hun tijd en hun land behoorden, maar vandaag om diverse redenen onvoldoende bekendheid genieten. Laat je verrassen door deze inspirerende muziek!

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!