Muziek Podium Podium 2018-2019

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt je waarschijnlijk niets, maar het was de jeugdclub waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden hun eerste concert speelde.

Vandaag is de band levendiger dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren zullen The Scabs er in 2019 opnieuw staan in een ijzersterke bezetting.
Na de festivalzomer van 2018 volgt er in het voorjaar van 2019 een theaterluik met als toepasselijke titel ‘The Scabs – Forty Years’.

Omdat de theatertournee ‘Unplugged Power Off’ hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek.

En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, integendeel: het worden rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Met: Guy Swinnen (gitaar, zang), Frankie Saenen (drums) en Willy Willy (gitaar), Patrick Cuyvers (toetsen), Geert Schurmans (bas) en David Piedfort (gitaar/zang).

Gerelateerde events

BRAP collective

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Muziek Podium Podium 2018-2019 Pop-upterras
BRAP collective is een vzw die reggae en dancehall in hun puurste vorm willen promoten in Brussel en omstreken. 14 juni staan ze op het Zomers Pop-Upterras!