Muziek Podium Podium 2018-2019

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt je waarschijnlijk niets, maar het was de jeugdclub waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden hun eerste concert speelde.

Vandaag is de band levendiger dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren zullen The Scabs er in 2019 opnieuw staan in een ijzersterke bezetting.
Na de festivalzomer van 2018 volgt er in het voorjaar van 2019 een theaterluik met als toepasselijke titel ‘The Scabs – Forty Years’.

Omdat de theatertournee ‘Unplugged Power Off’ hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek.

En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, integendeel: het worden rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Met: Guy Swinnen (gitaar, zang), Frankie Saenen (drums) en Willy Willy (gitaar), Patrick Cuyvers (toetsen), Geert Schurmans (bas) en David Piedfort (gitaar/zang).

Gerelateerde events

TV-tunes K.N.T revisited

Wim Opbrouck & Maandacht

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Podium Podium 2018-2019
Vijftien jaar geleden was de voorstelling 'TV-Tunes K.N.T.' van Wim Opbrouck en Ron Reuman een gigantisch succes. Nu is er eindelijk een herneming. Het idee is nog steeds even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van tv-programma's uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek.
Tickets

Concerto pour deux clowns

Les Rois Vagabonds

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Muziek Humor Acrobatie Podium Podium 2018-2019
Laat je niet in het ootje nemen. Deze clowns met rode neus, schmink en extravagante kostuums zijn top mime spelers, geniale komieken, hilarische acrobaten en virtuoze muzikanten. Op de tonen van Bach, Vivaldi en Strauss brengen ze het publiek van het ene lachsalvo naar de volgende lachkick.
Tickets