Film Seizoen 2017-2018


Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Meryl Streep) en redacteur Ben Bradlee (Tom Hanks) van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

'Een stoffige krantenredactie wordt de spannendste plek ter wereld in het brandend actuele The Post. Met sprekend gemak puurt Steven Spielberg een razend entertainende thriller uit potentieel kurkdroge materie.'  - De Morgen ****

Regie: Steven Spielberg | Met: Meryl Streep (Kay Graham), Tom Hanks (Ben Bradlee), Sarah Paulson (Tony Bradlee), Bob Odenkirk (Ben Bagdikian), Tracy Letts (Fritz Beebe), Bradley Whitford (Arthur Parsons), Bruce Greenwood (Robert McNamara) e.a. | VS, 2017 | 1u56

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Sweet Country

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2018-2019
Nadat de Aboriginal Sam uit zelfverdediging zijn blanke baas Harry March heeft gedood, slaat hij met zijn zwangere vrouw Lizzie op de vlucht. Deze aangrijpende Australische tragedie is de eerste western vanuit Aboriginal-perspectief. Adembenemend mooi in beeld gebracht.
Tickets

Disobedience

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2018-2019
Een vrouw keert terug naar de gemeenschap die haar destijds uitspuwde omwille van haar gevoelens voor een jeugdvriendin. Wanneer ze elkaar opnieuw ontmoeten blijkt hun liefde niet bekoeld, met alle gevolgen van dien.
Tickets

Utoya 22. juli

FFG#14 - Film op maandag

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2018-2019
Avant-première van deze markante film, geselecteerd door Film Fest Gent, voortaan op maandag te zien in Cc Strombeek! Voor de eerste in de reeks werd gekozen deze aangrijpende, intense en technisch indrukwekkende vertelling van de weerzinwekkende aanslag op het Noorse eiland in 2011.
Tickets