Film Seizoen 2018-2019

Het huwelijk van rechter Fiona Maye (Emma Thompson) met haar man (Stanley Tucci) staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen (Fionn Whitehead), gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert op grond van de religieuze overtuigingen van zijn familie.

Deze nieuwe film van regisseur Richard Eyre ('Notes on a Scandal') is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan ('Atonement'), die tevens het scenario voor de film schreef.

Regie: Richard Eyre/ Met: Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead e.a./ UK, 2017/ 1u45

 

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Loro

FFG#15 - Film op maandag

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2018-2019
Avant-première van een markante film, geselecteerd door Film Fest Gent en voortaan op maandag te zien in Cc Strombeek! Dit keer gaat het om de nieuwe fictiefilm van Paulo Sorrentino, over Silvio Berlusconi en zijn entourage.
Tickets

The Congo Tribunal

Milo Rau / IIPM

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Wijde Wereld Weken Seizoen 2018-2019
Voor THE CONGO TRIBUNAL verzamelde Milo Rau slachtoffers, daders, getuigen en analisten van de Congolese oorlog voor een unieke burgerlijke rechtbank in Oost-Congo. Een inkijk in een van de grootste en meest bloederige economische oorlogen in de geschiedenis van de mens.
Tickets