Ook verenigingen zijn welkom bij ons. De activiteiten die ze in ons huis organiseren vind je hieronder. Opgelet: tickets zijn bij de verenigingen zelf te verkrijgen.

Wil je graag een culturele, openbare, niet-commerciële activiteit georganiseerd in Cc Strombeek/Grimbergen aankondigen? Vul volgend document in en de activiteit verschijnt weldra hier op onze website. Gewenste foto's/logo's kan je versturen naar kristel.cuyckens@ccstrombeek.be. 

 

Te Gast in Cc Strombeek

Hatha Yoga

Cecile De Groote

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Wil je de talrijke effecten van yoga en diepe ontspanning ervaren kom dan naar de yogalessen die opnieuw starten op 4 september 2017.

Boiling Frog

KT Hand in Hand

| Cc Strombeek
Te Gast
Absurd Familiedrama van Peter De Graef Regie Tinne Pauwels Met: S. Destoop, M. Goossens, G. Habils, S. Huygens, J. Huygh, C. Pittevils

Gezondheid: baas over je blaas

KVLV-GRIMBERGEN

| Charleroyhoeve
Te Gast
Incontinentie, het blijft een taboe onder vrouwen.! KVLV-Grimbergen organiseert een infosessie op dinsdag 24/10/2017. Iedereen welkom!

Wij zingen in Grimbergen

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Samen zingen met begeleiding van zangeres en een piano.We zingen golden oldies, kleinkunst en bekende popnummers van vroeger en nu. We zingen in een ongedwongen sfeer, gewoon omdat samen zingen zo plezant is.

Geinspireerd bewegen en bewogen worden: inner - outer

Merilyn vzw

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
We onderzoeken hoe een opgelegde beweging ons innerlijk kan beïnvloeden en hoe ons innerlijk onze uiterlijke beweging vorm kan geven. Deze les is een proevertje voor een langere reeks in de winter of het voorjaar.