Ook verenigingen zijn welkom bij ons. De activiteiten die ze in ons huis organiseren vind je hieronder.
Tickets zijn bij de verenigingen zelf te verkrijgen.

Te Gast in Cc Strombeek

Tai Chi: proefles voor beginners

Taiji Vereniging Grimbergen

| Charleroyhoeve
Te Gast
Interesse in een gratis kennismakingsles? Heb je nog geen ervaring met Tai Chi, maar wil je het toch eens proberen? Kom eens langs en probeer het vrijblijvend en gratis een keertje uit.

Sneukelwandeltocht

KVLV-Grimbergen

| Abdijkerk Grimbergen
Te Gast
KVLV Grimbergen viert 105 jaar en organiseert een sneukelwandeltocht op zondag 25/06/17. Vertrek & Aankomst Abdijtuin Grimbergen. Ingang 'abdijpoort'. Abdijstraat. Vertrek tussen 13u -13u30. Iedereen welkom!

5 stand-up comedians

Comedy Night

| Feesttent Humbeek-Sas
Te Gast
Ter gelegenheid van de Kanaalfeesten Humbeek en Vlaanderen Feest! organiseert Humbeek Sas Events op vrijdag 30 juni 2017 voor het eerst een “Comedy Night” met maar liefst 5 stand-upcomedians: David Galle, Piet De Praitere, Bas Birker, Jens Dendoncker en Sander VDV,
Tickets

Hatha Yoga

Cecile De Groote

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Wil je de talrijke effecten van yoga en diepe ontspanning ervaren kom dan naar de yogalessen die opnieuw starten op 4 september 2017.

Kunstkring Strombee-Bever nodigt uit ...

Kunstkring Strombeek-Bever

| Cc Strombeek
Te Gast
Reeds jaren lang is de “Kunstkring Strombeek-Bever” een blijvende waarde voor wie houdt van boeiende en vernieuwende tentoonstellingen. De kunstvrienden vinden het dan ook belangrijk voor zichzelf en voor hun publiek om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en te verrasen met originele werken.

De kracht van JA

Tai Chi Vereniging Grimbergen

| Charleroyhoeve
Te Gast
Een licht actieve avond-workshop, met muziek, woord en beeld. Begeleid door een inspirerende coach en afgewisseld met leuke praktijkgerichte oefeningen.