Klassiek Podium Podium 2018-2019

Oorstrelende muziek van John Dowland en Henry Purcell brengt je in vervoering. Solo’s en duetten wisselen elkaar af en worden aangevuld met 2 Suites voor klavecimbel van Henry Purcell. De 2 jonge contratenoren Jonathan De Ceuster en Clint van der Linde verdienden reeds hun sporen in de opera en als solist met King's College Cambridge, The King's Consort, Collegium Vocale, Amsterdam Baroque Choir e.a. Hun virtuoze stemmen worden in dit barokrepertoire schitterend begeleid door de meesterlijke handen van Frank Agsteribbe op orgel en klavecimbel. Verwacht je aan een avond vol muzikale verfijning!


Gerelateerde events

Balsam / Zinnenprinkelend kruidenlabo

Zefiro Torna

| Kerk Beigem
Wereld Klassiek Podium Podium 2018-2019
Cd-relaese concert! In december 2018 toert muziekensemble Zefiro Torna door Vlaanderen en Nederland met 'Balsam', opvolger van de succesproducties 'Les Tisserands' en 'O, Monde Aveugle!' Geen beter medicijn om de koude winterdagen te verdrijven dan de warme, helende klanken van dit programma.
Tickets

In vuur en vlam

Taurus Strijkkwartet

| Sacristie Abdijkerk Grimbergen
Klassiek Podium Podium 2018-2019
Met muziek van Felix Mendelssohn, Leoš Janáček en Ludwig van Beethoven brengt Taurus drie grootse werken onder het thema vuur en vlam... ” … een hoogtepunt : met diepe ontroering luisteren naar Janacek’s strijkkwartetten door Taurus Quartet!” La Libre Belgique, 2 juli 2013
Tickets