Podium 2020-2021 Podium Muziek


De hiphopscene bloeit in 2020 feller dan ooit, daarover kunnen we het eens zijn! Daarom maken we de foyer vrij voor een avond met de jonge belofte Frenetik. 

De Brusselse rapper Frenetik weet heel goed wat hij wil. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij is waar hij moet zijn. Frenetik mengt straatrap en bewuste rap op basis van paradoxale en raadselachtige punchlines. Zijn teksten moedigen ons aan om na te denken over wat er om ons heen gebeurt. Frenetik kan net zo romantisch als somber zijn door liefdes-, seks- en drugsteksten te combineren. De nieuwe 4x4 rapper.

Benieuwd hoe dat klinkt? Zak dan zeker af naar Cc Strombeek!

Gerelateerde events

WERF1853: Aafke Romeijn

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek. Aafke Romeijn schrijft sciencefiction over niet-bestaande ziektes, maakt Nederlandstalige electropop over snelwegen en gedichten over failliete winkelketens.
Tickets

School is Cool

| Eldorado
Podium 2020-2021 Podium Muziek
School is Cool, de band rond Johannes Genard, is helemaal terug met een nieuw album. Haast profetisch klinkt de titel 'Things That Don't Go Right'. 10 jaar geleden wonnen ze Humo's Rock Rally. Hun popliefde staat nog steeds centraal, maar er is ook plaats voor instrumentale opbouw en langere songs.
Tickets

Jef Neve Septet

Mysterium

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Met dit nieuwste album serveert Jef Neve je een bijzondere bezetting zonder drums: hijzelf aan de piano, Andy Dhondt, Nicolas Kummert, Bruno Van der Haegen op sax, de Deen Jasper Høiby op contrabas, Pieter Kindt op bastrombone en op trompet de rijzende Nederlandse ster Teus Nobel.
Tickets