Podium 2020-2021 Podium Muziek


De hiphopscene bloeit in 2020 feller dan ooit, daarover kunnen we het eens zijn! Daarom maken we de foyer vrij voor een avond met de jonge belofte Frenetik. 

De Brusselse rapper Frenetik weet heel goed wat hij wil. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij is waar hij moet zijn. Frenetik mengt straatrap en bewuste rap op basis van paradoxale en raadselachtige punchlines. Zijn teksten moedigen ons aan om na te denken over wat er om ons heen gebeurt. Frenetik kan net zo romantisch als somber zijn door liefdes-, seks- en drugsteksten te combineren. De nieuwe 4x4 rapper.

Benieuwd hoe dat klinkt? Zak dan zeker af naar Cc Strombeek!

Gerelateerde events

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
laatste plaatsen

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
Veertig jaar moeten we John Lennon al missen, een van de grootste songschrijvers aller tijden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé konden een topband samenstellen voor een herdenking, of beter een viering, opgebouwd rond alle hits van deze working class hero.
laatste plaatsen